Bu Blogda Ara

1 Ocak 2011 Cumartesi

İşte Yeni Çubuklu

Birkaç saat önce Selocan dergide yeni çubuklunun resmi olduğunu, kendisinin o anda medeniyete uzak bir yerde bulunduğunu, eğer mümkünse benim almamı ve tarayıp resmini bloga koymamı söyledi. Fakat henüz Eskişehir'e Galatasaray Dergisi gelmemiş. Bir saat civarı geçti ve Rauf Dilsiz isimli bir blog okuru arkadaştan bir mail aldım. Kendisi önce dergide formanın resmi olduğunu haber verdi, ardından da ben yukardaki gibi "alamadım" deyince, resmi çekip yolladı. Biz dergiyi edinip daha net fotoğraflar çekene kadar, şimdilik bununla idare edelim. Görmeyen görsün, haberdar olsun. Tahmin ve önceki çizimlerle paralellikler ve analizler daha sonra. Rauf arkadaşımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz çokça.

Edit: Geçen hafta edindiğimiz bilgilere göre sevgili Okan'dan rica ettiğimiz çizimle birebir görülüyor ilk bakışta. Ayrıca yine dergide yazan bilgiye göre forma 7 Ocak'ta çıkacakmış.

18 yorum :

ahmetcan_48 dedi ki...

Lappap hocam biliyorum bana kızacaksın ama bu resimden gördüğüm kadarıyla formanın renkleri açık ve bu bence süper birşey :) :) :)

Selocan dedi ki...

Öyle olacağını sanmıyorum Ahmetcan çok heves etme bence :) Bu çekimden dolayı öyle çıkmıştır muhtemelen.

L dedi ki...

ahmetcan, seni dövebilir miyim?

ahmetcan_48 dedi ki...

Yapma be Selocan başkanım. Koskoca dergide hata olmamalı bence :) :)
Lappap hocam takılıyorum yahu :) Bu formayı ister açık ister normal renklerle çıksın hiç fark etmez kesin alacağım. Açıkcası renkten öte bu fomra ile ilgili başka bir dileğim vardı ama o da maalesef gerçeklşemeyecek (Sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda.) O da arkada Ülker reklamı yer almamasıydı. Keşke yer almasa.

Selocan dedi ki...

Ben sana koskoca dergiden öyle hatalar bulurum ki kafayı yersin =) Dergi hatası değil foto kalitesini diyordum.

Adsız dedi ki...

Bir kaç sene önceki formaya benziyor, bu tarz bir formamız vardı, Gençlerbirliği Oftaş maçında giyilmişti hatta - sanırım - ilk olarak, onu andırdı ilk başta :)

Bi parçalı değil tabi ama güzel :)

http://jaimelesport.blogspot.com

Selocan dedi ki...

2002-2003'e fena halde benziyor.

aepikman dedi ki...

Aynen. 2002-2003'e çok benziyor. Kaderi benzemesin.

Selocan dedi ki...

Bu gidişle benzer de neyse :)

felix mourinho dedi ki...

bu forma kalıp olarak milan formasının sarı-kırmızı renklere bürünmüş hali olacak değil mi ? aslında beklenen ama göremediğimiz ve şimdi göreceğimiz bir şey olacak sadece.

Selocan dedi ki...

Aynen, bir olayı yok yani.

Adsız dedi ki...

2002-2003'e benzesin de 2. bitirelim. :). Çubuklu sever olarak beğendim. Ama 2002-2003 senesindeki hala en iyi çubukludur gözümde.

ahmetcan_48 dedi ki...

@cihankilic

Aynen katılıyorum.

aepikman dedi ki...

O formada kader dediğim 6 Kasım'daki Fenerbahçe maçıydı. Bu sezon 2.'lik kral olur.

burranazzo dedi ki...

türk telekom yazisinda kirmizi kontür mü var bana mi oyle geliyor?

bi da ASY'i anma ibaresi falan olmayacak mi formanin ön yüzünde...
yakanin icinde bi seyler var gibi gibi...

neyse siyah sort corap guzel olur bence...

cubuklu da seneye home olmasin aman diim son olarak...

Yıldırım dedi ki...

Temmuz ayında aldığımız bilgilere dayanarak çizdiğim formanın çok ufak bi farkla birebir benzemesi konusunda çok mutlu oldum şimdi :)) bence o detay da olsaydı daha güzel olurdu zaten. Kolların full kırmızı olması, formanın sarı görünümünü bozuyo bence, kolda da mutlaka sarı renk olmalıydı..

http://turkfutboluresimveformaarsivi.blogspot.com/2010_07_01_archive.html

victorieux dedi ki...

şimdi erkenden sallamayayım ama formanın kumaş kalitesi yine dandik olcak gibi.bi gün milan formasını alıp çadırı basıcam yeminle.

Selocan dedi ki...

erken konuşmuyorsun abi. Formaların hepsi aynı anda aynı kumaşlarla hazırlandı. Aynı dandiklikte olacağı kesin anlayacağın.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır