Bu Blogda Ara

6 Ocak 2011 Perşembe

İŞTE YENİ FORMA





Arkasında da çizdiğimiz gibi bir Galatlar çerçevesi var. Renklerin ise aynı olduğunu, açılmadığını söyleyeyim. Detaylı fotolar geldikçe paylaşırız.


Resim Kaynak: Sporx - galatasaray.org

Ortalık durulsun ilk izlenimleri yazarız.

10 yorum :

fcan57 dedi ki...

Bu Forma alinir :D acikcasi ben bunu cok ama cok begendim... bu arada dakikalardir 365g24.com sitesi cökmüs vaziyette :S :D

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

kollardaki avea reklamı olan kırmızı bölgede sarı olamazmıydı acaba? fenerdede var onu çağrıştırıyor sanki.

Selocan dedi ki...

Kollarını ben de pek beğenmedim. Düz sarı daha çok yakışırdı sanki. Ya da Milan gibi ince bir bant kırmızı çekilebilir geri kalanı sarı kalabilirdi.

liverpoolandkop dedi ki...

Şu formayı şu çuval kol haliyle alırsam kolları reklamın üstünden kestirir ince bir dikişle reklamsız giyerim, alsam ciddi yapardım bunu ama artık benden kulübe kuruş çıkmaz.

burranazzo dedi ki...

@matthias chevalier

serefsizim aklima geldiydi kollari kesmek... guzel olur...

@selocan

katilayrum...

burakkab dedi ki...

fotolarda bazı oyuncuların formaları vücutlarına yapışırken bazıları çok bol olmuş. Adidasın yeni bi teknolojisi vardı dünya kupasında falan görmüştük. Tam anlatamadım ama bilenler mutlaka anlamıştır.
Acaba bu kullanılmış olabilir mi?

Selocan dedi ki...

Tech Fit maalesef yok bize. Hatta onun bir düşüğü de yok. 2 düşüğünü Real Madrid'in 5 sene önce kullanmayı bıraktığı teknolojide kaldık biz. O formanın bedenine bağlıdır. Oyuncu 1 numara küçük giymiştir :)

Uğur ! dedi ki...

çoktandır giremedim bloglara temanı yeni gördüm, harika olmuş. ama şunu anlamakta zorluk çekerim hep hakan gs efsanelerinin başına konulmamasında ki neden nedir? pek bi izahı yok gibi.. yada var ama izah kabul edilmez..

Selocan dedi ki...

Kişisel abi. Hakan Şükür'ü oraya koymak istemedim. Prekazi'yi istedim mesela, ama onu da koymadım. Daha koymak istediğim ve istemediğim onlarca efsane var Galatasaray'da. Hakan'ı top oynarken ağzımız açık izliyorduk, ancak hiçbir zaman kişisel olarak sevemedim o adamı. Futbolunu ve Galatasaray'a yaptığı katkıyı tartışmam tabi ki, ancak koymadım işte. Kendi kişisel meselem sadece. Resmi bir site falan değil sonuçta. Ben ne istediysem o. He o kadar halka mal olduysak yeni banner düşünürüz :)

Cem Kalay dedi ki...

ışık altında formanın rengi çok değişiyor..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır