Bu Blogda Ara

7 Ocak 2011 Cuma

KAŞIKÇI LOGOSU


Şu fotoğrafı koymuşlar en son. Baskının fotoğrafını. Ben ASY logosu gibi biraz kaliteli sanmıştım. Aşağıda; en fazla 1 liraya mal olan demiştim, düzeltiyorum. Forma başına 25 kuruş'tan fazla ise şunun maliyeti, ben adam değilim. Bildiğin dandik, ütüyle basılan ince baskı. Tırnakla çıksın yani... Formayı 2 kat değerli yapan işte bu dandik baskı. 92 liraya satılan formadan tek fark bu. Böyle enayi kandırırız diyorlar herhalde. Benim Galatasaray Store (Megastore da dahildir buna) açıldığından beri gidip almayacağım tek Galatasaray forması bu olacak. Sonunda beni de bıktırdılar. Çubukluyu alırım, ancak bu saçmalığa para vermem. İsteyen buyursun tabi.

Edit: Şu basit baskının yıkanınca çıkmayacağını ispatlayabilirler mi ? Diğer baskıları biliyoruz, numaralar bile çıkıyor. Kaldı ki bu da aynı kuvvette, ayrıca çok daha ince. Eğer normal formadan 83 lira pahalıya giden bu baskı yıkanınca çıkarsa ? Çıkmaz diyebilirler mi ? 83 lira makinede dönmesin sakın, soğuk suda 25 dakika.

5 yorum :

Ugur C. dedi ki...

yıllardır avrupa kupası logosu satmazlar, uzun kollu forma çıkarmazlar, bir tane saçma logo kondurup sınırlı sayıda, alın, kaçırmayın diye milleti soyarlar. bir de formanın 92lik versiyonunda en dandik yere bir asy logosu eklerler. allah belasını versın artık bunların

victorieux dedi ki...

biz özel kutulu versiyon falan beklerken ne çıktı.kesin bunu sipariş edenlere de utanmadan şeffaf poşedin içinde alelade katlanmış şekilde gönderirler.

Selocan dedi ki...

O logonun da söyleyeyim 3 yıkamalık ömrü vardır. 175 lira çöpe yani.

semih dedi ki...

pembe formanın çıktığı günü pazarlamada dibe vurduğumuz gin sanmıştım. dibin dibi varmış...

seko dedi ki...

anlamadıgım malum rakibimizin formalarıda turkıyede yapılmıyomu onlarınkı neden daha duzgun yapılıo yönetimsel bişy sanırım o zman adidasada pek kızmak gereksız

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır