Bu Blogda Ara

7 Ocak 2011 Cuma

STORE FOTOĞRAFLARI


Avrupa GSStore'ların internet sitelerinde satışa başlanmış, bizim buradaki GSStore.org'da ise hala bir satış yok. Kalkın gidin alın mı demek istemişler anlamadım. 7'sinde satışa çıkacaksa siteye de konması gerekmez mi aynı zamanda ? Neyse; Almanya GSStore fotoğraflarını Sercan yollamış, pek çok takipçi de haber etmiş öncesinde. Teşekkür edip paylaşalım. Resimler büyük ebatlıdır, üzerlerine tıklayınız.


12 yorum :

rtamer18 dedi ki...

Yaw Bu GSSTORE Bu Yönetim Bu Ülker Bu Tasarımcılar Beni KüfürbazEtti Adam Olup Göster Üşenmesem Gidecektim Bugün ALtunizade GSSTORE e Yarın HAva Güzelse Düşünüom ASlında Bileklik Felanda Alcam Foto Lazımsa Çekiim Mi Abi

Selocan dedi ki...

Alırsan formayı konuşuruz. Bizim kiler dende alacak var ben haber ettim hepsine. Alan foto çekecek. Teşekkür ederim.

rtamer18 dedi ki...

bu arada telekom akıllanmış küçülmüşte ülker amele gibi durmuş

victorieux dedi ki...

7 ocakta her yerde satışa çıkıyor diyorlardı.ben izmirde store a gittim baktım forma falan yoktu ayın 10unda gelecekmiş.sitede falan da forma gözükmüyor,365g24s sitesi de çalışmıyor.dün zaten lig tv sitesinden lansmanı izledim ilkokul müsameresi gibi.kulüp olarak her işimiz yarım yamalak arkadaş.bi dergi var allahtan şöyle adam gibi kaliteli olan.

liverpoolandkop dedi ki...

Fiyatı gördün mü?
Boru değil, 175 TL

KEREM dedi ki...

fiyatı şaka desin birisi o.O

KEREM dedi ki...

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11431

Efkar dedi ki...

GS Store Tr Satışa Başladı
Sol Göğüste TT Arena Logosu Var ASY Sağ Altta Kıyıda Köşede :S

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11431

victorieux dedi ki...

oha 175 lira yazıyor lan!!dalga mı geçiyor bunlar bizle??

Adsız dedi ki...

175 tl. mi? Cok sukur o eski Galatasarayli halimden eser yok. Yoksa gider acimadan verirdim bu parayi simdi. Iyi oldu bak bu, yonetimin hesabiyla 175 lira karda mi oluyorum simdi? :D

EH® dedi ki...

ben bu formayi bugun ali sami yen stadi yanindaki cadir GSstore'dan aldim.. cidden kumas kalitesi parcaliyla ayni.. cok ince ve kalitesiz duruyor.. arkasina numara ve isim de yazdirdim, eve gidene kadar tabi 2-3 saat poset icinde kaldi ve cikardigimda numara ve yazi kiris kiristi yaa.. insallah tersten utuyle duzelir :/ kumas kalitesi cidden cok kotu.. insan azcik kalin ve desenli yapar yahu.. verdigim 108tl'ye acidim biras ama bu formayi da uzun zamandir bekliyordum..

seko dedi ki...

arkadakı numara ve isimler neden sarı renkte yazılmıyo çok guzel olurdu

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır