Bu Blogda Ara

7 Ocak 2011 Cuma

ÜSTÜN ALMAN TEKNOLOJİSİ


Kulüp bu forma ve fiyatı ile ilgili bir açıklama yapmış.

"Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma 175 TL

15 Ocak 2011 tarihinde oynanacak Türk Telekom Arena açılış maçı olan Galatasaray – Ajax karşılaşmasına özel logolu formalar hazırlandı.

Adidas’la yapılan ortak çalışmayla 4. formamız olan 3 Çubuklu formamız hem Klasik Galatasaray logomuz hem de açılış maçına özel hazırlanan logonun yer aldığı özel bir tasarımla sınırlı sayıda üretildi.

Adidas'ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası Adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda olduğu gibi özel bir kumaş teknolojisi kullandığı bu forma, Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak dayanıklılıklarını artırıyor.

Sınırlı sayıda üretilen ve Türk Telekom Arena açılış maçında futbol takımımız tarafından sadece o güne özel kullanılacak olan bu formanın yalnızca 250 adeti sadece www.gsstore.org resmi satış sitesi üzerinden 175.00 TL’ye satışa sunulmuştur.

Siz de bu özel formaya sahip olmak istiyorsanız. www.gsstore.org resmi satış sitemizi ziyaret edin."


Başka takımlar hakikaten tek maçlık kullanılacak olan bambaşka tasarımda "özel forma" yapar, bunu diğer formalarının üzerinde fiyatlarla satışa sunar. Bu Avrupa'da çokça yapılan bir durumdur. Ancak Galatasaray'ın bu "özel forması" ile, 92 liraya satılan "normal formasının" hiç bir farkı yok. Ne kumaş kalitesi farklı, ne climacool üzerinde bir forma teknolojisi ile üretilmiş, ne de tek maç giyilecek olan özel bir tasarım. Sadece dandik bir logo göğsün sağ tarafına işlenmiş, ve bu işleme formayı 2 kat değerli kılmış. Taraftara dönün arkanızı deseydiniz en azından açık konuşuyorsunuz derdik.

Bilmeyenlere yazalım; Yukarıdaki yazıda çok övdükleri Climacool teknolojisi Avrupa takımlarının 5 sene önce kullanmayı bıraktıkları, eski bir teknoloijidir. Türkiye'de daha üstün teknolojide üretim yapabilen makineler olmadığı için Bursa'da bu eski teknoloijide formalar üretilir. Climacool'dan sonra Formotion, daha sonra ise Tech Fit kullanılmaya başlanmıştır. Takımlar bunları giyer, storelarında ise climacool formaları satışta olur. Onların climacool formalarının kumaş kalitesi ise bizdekilerin kat ve kat üstündedir. Gidin bir Adidas store'a elinize Real Madrid, Chelsea, Bayern Münih formalarını alın, bir de Galatasaray formasını alın. Farkı, nasıl bize geçirdiklerini bir de siz görün.

Tasarım olarak normal çubukludan hiçbir farkı olmayan, ayrıca kumaş kalitesi ve eski teknolojisi ile geride kalmış olan bu forma, 1 liraya bile mal olmayacak bir TT Arena Patch'i yüzünden özel forma muamelesi görüyorsa yazıklar olsun. Gidin yurtdışında özel forma ne demekmiş bir inceleyin. He ne yaparsın, dileyen herkese bu patchli formayı satarsın ve patch fiyatı alırsın. Bunun usulü budur. Bir de 250 ile sınırlı imiş. Çok marifetli bir forma ya sınırlı sayıda tutmuşlar. Almayan bin pişman.

5 yorum :

rtamer18 dedi ki...

kulüp gene üstün birşey düşünmüş ve efsaneleri samiyenin çimlerine son kez bastıracakmış allah razı olsun ama galatasaray bu reklam kokacak illa mercan vs parçalı olcakmış yazık çok yazık link
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/8937.php
ben derim ki 2000 uefa takımı vs sahadaki ruhsuzlar olsun uefa takımının aynı forması yapılsın illa reklam olcaksa tt arena özel forması getirilsin ruhsuzlarada mercan reklamı olsun diye elinden geleni yapıyorlar

Unknown dedi ki...

çok haklısın selocan. ama adamlar gs storede bile 250 adet satışa sunmuş. herkeste olmasın amaçlanmış. diğer formalardan farklı bi yanı yok. belki seneye çubuklu formada yapılacak.

takıma destek olma konusunda gs bonus, gsmobile kullanıyorum , gsstoreden alışveriş yapıyorum ama yolunacak kaz muamelesi görmekte pek hoş değil açıkcası.

Selocan dedi ki...

Abi bak hakikaten özel forma olsa, Mesela Barcelona Mes yazılı bir forma çıkartmıştı, Mes Que Un Club'ı anımsatan, O forma işte sayılı idi. Bir maçta da giymişti takım, daha da giymemişti. O tarz bir forma olsa 175 lira verip alırsın 250 tane koleksiyoncu bulunur, saklamak isteyen. Ancak bu forma hakikaten çok büyük aptal yerine koymaktır taraftarı. 92 lira normal fiyatı o TT Arena patchli haline de 99 de tamam. Bu ne abi.

Little dedi ki...

Mevcut Teknolojiyi uygunmudur bilmiyorum ama hep hayal etmişimdir Galatasaray'ımızın yeni Logosu ve eski Logosu bir arada olsun diye.. Nasıl olacak o iş derseniz.. Hologramlı gibi farklı açılardan bakıldığında eski logo (Gayın-Sin) görülsün arka planda gizlensin hep ve her sene her forma da böyle olsun.. çok mu ütopik acaba bu hayal.. Bu arada konuyla pek alakasız oldu Affedersiniz..

Selocan dedi ki...

Bence müthiş olur, ayrıca vardır da öyle bir teknoloji. Ancak bizim kulübe pahalı gelir, en ucuzunu kullanıp en fazla kar etmeye çalıştığı için.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır