Bu Blogda Ara

19 Kasım 2011 Cumartesi

Digiturk Reklamı

Digiturk Web TV bu reklamı mailime atmış. Benim blogda paylaşmamın sebebiyse, bu resmin ülkemizde forma kültürünün gelişme gösterdiğinin kanıtı olması. Düşünün; dokuz on sene önce böyle bir reklam yapılacak olsa, büyük ihtimalle Beşiktaş için çubuklu veya siyah, bizim içinse yine çubuklu veya kırmızı forma kullanılırdı. Çünkü bu iki kulübün asıl ve değişmemesi gereken formaları olan parçalı ve beyaz formalar o dönemde geri plandaydı. Ama şimdi iki takıma da baktığımızda orijinal formalarına geri dönüyorlar. Gerçi bu ülkede böyle formayla ilgili bir reklam hazırlanması hala beni heyecanlandırabiliyorsa, bu da bir ilerlemedir.

Resimdeki yanlış, Melo'nın çorabının kırmızı değil de beyaz olması. O da Digiturk'un değil, kulübün hatası. Bir de armamızda 1905'in siyah değil de beyaz yazılması var.

3 yorum :

Selocan dedi ki...

Para aldık mı Digiturk'den ? :p

N. Burak dedi ki...

Dün yaptım anlaşmayı. :D

Sühan Alp dedi ki...

Q7'nin pozu Avrupa maçlarından biri sanırım, kolundaki banttan dolayı, değil mi? Ayrıca, kültürün oturmaya başlaması benim de hoşuma gidiyor ve seviniyorum fakat, bu foto'ların kullanılması tamamen tesadüf de olabilir. Gelecek reklamlar halâ bu şekilde devam ederse "hah" diyebiliriz. Diğer reklamlarda farklı forma kullanılabilme ihtimali halâ var. Fazla ümitlenmeyelim.

Ve işin fantezi kısmı, top Melo'da, maç bizim :))

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır