Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2013 Perşembe

ENGELSİZ ASLANLAR'IN YENİ FORMALARI

Yeni parçalı forma

Geçtiğimiz günlerde 4. kez Avrupa Şampiyonu olan, bu branşta dünyanın en iyi kulübü olarak kabul edilen Engelsiz Aslanlar, Avrupa Şampiyonası müsabakaları sırasında yeni formalarının da galasını yaptı. Bugün oynadıkları TSB Play-Off karşılaşması ilk maçında da bu yeni formalarından beyaz olanı ile sahadalardı. Avrupa Şampiyonu oldukları maçtan sadece 1 fotoğraf paylaşan resmi site yüzünden iç saha formasının fotoğrafını bulmakta epey zorlandım. Yine dönüp dolaşıp bizim forumda sağolsun bir üyemiz bulup paylaşmış, bu sayede yeni formaların ikisini de -maçların görüntüleri harici- görebilmiş olduk.

Yeni beyaz forma

Bu branşa gösterilen önem gerçekten can sıkıcı, blogda çok kez yazdık. Dize getirdiği rakiplerinin formalarında reklamlardan geçilmezken, takımın sponsorsuz ayakta kalmaya çalışmasından, kendilerine ait formalarının olmamasından çok bahsettik. Daha çok mevzu var tabi ancak biz blogun konsepti dışında yazmadık hiç. Bu sezon takip edebildiğim kadarı ile iki formaları vardı. Bir beyaz, bir de kırmızı. Beyaz olanın markası yoktu, hazır bir basketbol formasıydı. Kırmızı olan ise Nike'ın hazır tasarım basketbol formalarından biriydi. Her iki formanın da üzerine armamız ve numaralar basılıp, maçlara o şekilde çıkılıyordu.

Errea ürünleri

Maç öncesi ve sırasında giydikleri ısınma ekipmanları ise daha da ilginç. Koskoca takım Medical Park'ın geçtiğimiz sezondan arta kalan, şuan hiçbir sponsorluk bağımız olmayan Errea marka ısınma ekipmanlarını giyiyorlar. Bütün sene onu giydiler. Avrupa Şampiyonası finalinde ise Galatasaray Futbol takımının antrenman formasını giydiler. Son maçlarda kullandıkları ve bizim şuan bahsedeceğimiz yeni formalar ise Sportive firmasına ait. Yani ne olursa, o an ne bulunursa o giyiliyor. Nike, Errea, Sportive, dolaşıyoruz.

Futbol takımının antrenman ürünleri

Neyse ki bu son 2 Sportive forması, biraz daha Galatasaray'a ve bu takıma özgü. Beyaz formanın tasarımını özellikle çok beğendim. Parçalı formada ise renklerin ters yerleştirilmesi Sportive'in dikkatsizliği olsa gerek. En azından sonunda parçalı giyebilmiş tabi takım. Avrupa Şampiyonası finalini parçalı ile oynamak da önemli. Bunu futbol takımı bile yapmamıştı zamanında. Umarım Sportive firması ile daha profesyonel bir anlaşma imzalanır ve diğer ekipmanlar da oradan buradan toplanılmaz. Bu takım Avrupa Şampiyonu, Dünya Şampiyonu, mahalle takımı gibi davranmaktan vazgeçilmeli. Aşağıdaki resimde gördüğüm Beşiktaş TSB takımının formalarına bakınca ben utandım açıkçası.

Bu sezon giydikleri eski beyaz forma

Bu sezon giydikleri eski kırmızı forma

Yeni formaların güzel fotoğraflarını bizimle paylaşan dost blog FCN Blog ve ekibinnden Barış Çamur'a çok teşekkür ederim. Ayrıntılı fotoğrafları görmek için tıklayın.

1 yorum :

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Bir şirketim olsaydı ilk işim engelsiz aslanlara sponsor olmak olurdu sanırım. Aslında hem çok hasas bir davranış olur, hem de firmalar bundan sosyal sorumluluk vs. çok fayda sağlar. Öte yandan takım her kupayı topluyor, sponsor desteği ile hem tanınırlığı artar, hem de bilbordlar vs. adından daha fazla söz ettirirdi. Galatasaray'lı iş adamlarının bu kulvarı artık görmeleri gerek.

Formalara gelecek olursak, belki fotoğraftandır ama sıralamanın yanı sıra parçalının renkleri de olmamış gibi geldi bana. Kırmızının da sarının da tonu tam tutmamış gibi gözüküyor. Beyazı ben de çok beğendim. Basketfol formaları malum kolsuz olduğu için çok atraksiyon imkanı yok. Buna rağmen oldukça radikal bir tasarım olmuş. Umarım takım bir an önce sponsor bulur, bulunca da sponsorun reklamı şeritleri kesmez.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır