Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Erkek Basketbol Takımına Liv Hospital Reklamı


Ligde Play-offlara geçilmesiyle beraber formalarda göğüs reklamında da Liv Hospital'a geçmişiz. Takımın ismi Medical Park iken reklamının başka bir şey olması çok garip geliyor bana. Mesela yine Medical Park, Antalyaspor'un isim sponsoruyken formasında reklamı yok. Antalyaspor'un bu sezon üç farklı göğüs reklamı değiştirdiğini de belirtelim, hiçbiri Medical Park değildi.


Liv Hospital yeni bir kuruluş, İstanbul'un her yerinde bol bol reklamları olduğundan bu reklam için de bolca para verdiklerini ön görebiliriz. Reklamlar halihazırda forma üzerinde bulunan Medical Park reklamı üzerine basıldığından çirkin bir görüntü oluşturmuş, kırmızı formanın olduğu resimde açıkça belli oluyor. Zaten bence Medical Park reklamı görsel açıdan da daha sade ve güzeldi.


Düzeltme: Liv Hospital, Medical Park'ın yan kuruluşuymuş.

4 yorum :

Unknown dedi ki...

medicalk parkın daha elit kesime sunduğu bir kuruluş liv hospital. zengin hastanesi yani. medicalparka ait yani. bu yüzden medicalpark talep etmiştir böyle olmasını.

Unknown dedi ki...

liv hospital medicalpark kuruluşu olduğu için böyle bir talep gelmiştir medicalden.

Selocan dedi ki...

Liv, Medical Park'ın yan kuruluşu. Aynı firmanın dünyaya açılan yüzü olacak sanırım. Yeni bir sponsorluk anlaşması yok yani bildiğim kadarı ile. Play-off'larda Medical Park yerine Liv gözüksün istemiş olabilir sahipleri. Seneye yine Medical Park olarak devam eder,bu sebeple geçici bir çözüm bu. Çok üzerinde durmamak lazım kanımca. Atletico'nun Real maçındaki Azerbaycan reklamı gibi :)

pinarfiliz dedi ki...

Ah birde su formaları satın alabilseydik iyi olacaktı :( niye basketbol forması cikarmazlarki

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır