Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2013 Cuma

İLK RESMİ GÖRÜNTÜLER DE GELDİ





Burak Yılmaz ve Semih Kaya kendi twitter hesaplarından taraftarlarına ön tanıtım yaptılar. Güzel bir 17 Mayıs hediyesi oldu. Oyuncunların üzerindeki formalar Authentic formalar. Yani T bantlı ve Laser delikli formalar. Bu formaların da Tam Parçalı olması umut verici. Umarım maçlara da bu şekilde çıkılır. Renk tonlarının da doğru, bizim orijinal renklerimizde olduğunu söyleyelim. Gerçekten mükemmeller.

  

21 yorum :

jugler dedi ki...

Yıllardır diye diye giydirttin en sonunda tam parçalıyı :) Hadi gözümüz aydın.
Peki bundan sonraki hedef nedir?

zizou dedi ki...

Tek kelimeyle muazzam.

zizou dedi ki...

Tek kelimeyle muazzam.

Kadircan dedi ki...

bence Semih Kaya'nında tanıtımda olması takımın, Semih'in uzun yıllar Bülent Korkmaz gibi kalıcı olmasını istediğini gösteriyor ve çok başarılı olmuş..

Selocan dedi ki...

@jugler

Bizim esas hedefimiz taraftarın bilinçlenmesi. Takım bu seneden sonra bu geleneği daha ciddiye alırsa taraftar da yavaş yavaş formasını öğrenir artık. Bizim esas hedefimiz taraftar :)

rtsbora dedi ki...

Ben yeni formayı çok beğendim. TAM parçalı olması, Türk bayrağının tam ortada yer alması, kol uçlarındaki zıt renk detaylar şahane olmuş. Lig maçında sırt kısmı nasıl olacak, merak ediyorum? Yine tamamen kırmızı mı olacak? Umarım sadece numaranın olduğu bölüm tek renk olur. Numara fontu olarak da belki gelecek yılki Arial fontu kullanırız? Bekleyip görelim. Şampiyonluğun üstüne yeni formaları satışa çıkarmak da süper bir fikir. Şimdi herkes yeni formalara saldırır. Sizleri de bu zamana kadarki çalışmalarınız için kutluyorum.

liverpoolandkop dedi ki...

yok usta hala eksik var.. https://twitter.com/aBigN0/status/335351899471626240

omerfaruk dedi ki...

En kaliteli foto şu herhalde.

http://a396.idata.over-blog.com/605x765/3/88/03/34/2014-maillot/galatsaray-maillot-2014-.jpeg

Chloroform dedi ki...

Sponsorun değişeceği söyleniyordu, türk telekom yazısını formada gördüğümüze göre telekom'la devam ettiğimizi söyleyebilir miyiz?

burranazzo dedi ki...

drogbam benim :( ciciklerine gurban.

cengo88 dedi ki...

Bende bi gurbetçi olarak firmaların geç çıkmasından dolayı bagzi gurbetcilerimizin yeni sezon formalarini alamadan døndukleri biliyordum, bu sene bu tarihte çıkması bence en az +100 bin daha fazla forma sattirir bize.. Umarim her yıl bøyle Mayıs ayında satışa çıkar formalarımız:) Formaya diyecek hiç birşey yok bence tek kelime ile mükemmel!

burranazzo dedi ki...

Bu arada takık bir adam olarak TT reklaminin biraz kocaman olduğunu düsünüyorum. Denge açısından.

Biraz daha ufalabilirmis. CL formalarinda ufalacaktir buyuk ihtimalle.

Emre dedi ki...

bence bu blog sayfasının tam parçalıya geçişimizde büyük katkısı olduğuna inanıyorum. taraftar olarak parçalı kültürü hakkında çok güzel paylaşımlar ve bilgilendirmeler yaptınız.

ayrıca elimden geldiğince herkesle paylaşıyorum şuradaki üstün çalışmanızı, tekrar teşekkürler :)

http://www.galatasarayformalari.com/tamparcali/index.htm

Unknown dedi ki...

formaya sözümüz yokta şu nike formalarda türk bayrağı çok sırıtıyor

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş. Başarılı bir sezon olur.bu formaya şampiyon lar ligi kupası yakışır:)

ahmetcan_48 dedi ki...

Harika, super, mukemmel, dehsetengiz daha ne denebilir ki! En sonunda tam parcaliya kavustuk bundan harika bir hediye olabilir mi! İnternette bazi yerlerde bu formaya dahi laf edenler var onlara diyecek tek kelime bulamiyorum. Kac yildir parcali forma diye diye cakma parcalilarin yutturulmaya calisildigi taraftarlar olarak bu forma bizim medah-i iftarimizdir acik ve net. Yillar sonra storedan orjinal forma alacagim var mi otesi!

@selocan iki kelime de sana kardesim. 2009 senesinin Nisan ayindan beridir net ortamindan tanidigim, yuzyuze hic tanisamasam da arada tatsiz durumlar yasansa da kardes gibi gordugum on numara bir insan ve gercek bir Galatasaraylisin. Biliyorum tevazu gostereceksin her zamanki gibi ama acik ve net bugun taraftarlarimizda, camiamizda ve en onemlisi kulup ust yonetimimizde GERCEK PARCALİ algisi olustuysa bu senin sayendedir kardesim. Neredeyse 5 yila yakindir verdigin bu mucadele sonunda zafere ulasti. Eger bizler formasinin degerini bilen ya da en azindan bilmeye calisan Galatasaraylilar olarak bugun bu harika otesi forma icin tesekkurlerimizi sunmamizi gereken kisilerden oldugunu tekrar ifade etmek isterim kardesim. Sahsin adina sana da bu guzel ve asla eskimeycek bloga da foruma da cok ama cok tesekkurler. Sizlerin onderligindeki bu bilincin isiginda bizleri gercek formamiza kavusturan kulubumuze ve kulup yonetimimize de ayrica tesekkur etmeyi borc bilirim.

Saygilarimla.

nebil dedi ki...

http://img833.imageshack.us/img833/9192/imag0113nf.jpg

Nike storeda Ulker reklamı yok formada. Biraz önce fotoğrafladım.

Unknown dedi ki...

Tam parcali forma kulturunun ve beyaz sort, kirmizi konc algisinin olusmasinda emekleriniz takdire sayan. Bugun bu formalar hayata gecebiliyorsa sizlerin katkisi cok buyuk. Bu yuzden oncelikle bir Galatasaray'li ardindan forma sevdalisi olarak cok cok tesekkur ediyorum.

Formayi az once GS Store Metrocity magazasindan aldim. Arkasi da parcali:) Ulker yazisi yok.(istege gore basiliyormus, kim bastirir ki? :)) Ayrica Turk bayragi badge'i de ayriyeten veriliyor.

Bazi cocuk formalarinda Ulker yazisi basili oldugundan ilerleyen donemlerde tum formalarda basilli olacagini dusunuyorum. Almayi dusunenler acele etsinler.

Simdi merakla beklenen soru; TFF ve UEFA arkasi parcali forma giymemize izin verir mi?

Unknown dedi ki...

Sneijder'in fotoğrafta kırmızı-kırmızı giymesi acayip.

Unknown dedi ki...

Sneijder'in kırmızı-kırmızı giymesi çok acayip.

Unknown dedi ki...

Kırmızının tonunun düzeltilmesi ve tam parçasıya geçişimiz gerçekten çok hoş oldu. Ama 2 sezondur kafayı taktığım bir şey var o da forma numaralarının fontu. Gerçekten hiç hoşuma gitmiyor. Bu akşam da aynı fontla oynadılar umarım gelecek sezon düzeltirler. Gerçi Nikeın Manchester United dışında pek iyi bir font kullandığını görmedim, bu işi Adidas iyi yapıyor. Bu kadar yazmışken bir de öneri vereyim bari hazır geçen sene de kullanmışken şu 18 rakamındaki fontu kullanabiliriz: http://img6.mynet.com/spr5/gs-sampiyon-org-49723_501.jpg

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır