Bu Blogda Ara

14 Mayıs 2013 Salı

YENİ SEZON ÇİZİMLERİMİZ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU


Son 3-4 gündür pek çok gazetenin kendisinde veya internet sayfasında gelecek sezon formalarımız hakkında bizim paylaştığımız görseller ile haber geçiliyor. Blogun linkini koyarak bizi kaynak göstermiş hepsi, bu konudaki duyarlılıkları için teşekkür ederiz. Fakat yazılan haberler; "işte Galatasaray'ın gelecek sezon formaları", "Galatasaray'ın yeni sezon formaları sızdı" şeklinde. Bu sebeple -gelecek sezon forma bilgilerini paylaştığımız başlıklarda pek çok kez yazmamıza rağmen- ayrı bir başlık açıp tekrar bir duyuru yapmamız gerektiğini düşündük.

Galatasaray Formaları Blog olarak Şubat-Mart aylarında birden fazla kaynaktan aldığımız güvenilir bilgileri bir araya toplayıp, bu bilgiler eşliğinde TAHMİNİ çizimleri sizlerle paylaştık. Yani biz önümüzdeki sezon giyeceğimiz formaları görmedik, sadece bize ulaşan veya bizim ulaştığımız, ikna edebildiğimiz, kaynaklardan küçük tüyolar alıp bunları birleştirdik. Sonuç olarak alabildiğimiz bilgilere göre TAHMİNİ olarak formaların neye benzeyebileceğini çizer arkadaşlarımızın yardımı ile sizlere göstermeye çalıştık. Çizdiğimiz bu formaların, önümüzdeki sezon formaları ile birebir olma ihtimalleri çok düşük. Ancak bizim kaynaklarımıza göre, benzer olacaklarını TAHMİN ediyoruz. 

Geçtiğimiz senelere bakacak olursak iyi bir tutturma payımız var, fakat tam olarak bu formaların olacağı konusunda bir beklenti içine girmek yanlış olur. Renklerin ve aşağı yukarı görünüşlerin bu şekilde olacağını düşünüyoruz. Ancak birebir bunlar olacak, "işte yeni sezon formalarımız" tarzı bir açıklama asla yapmayız. Formalardaki ince detayları bilebilmek ve tahmin edebilmek çok zor. Bu ince detaylar formalar ile bizim çizimlerimiz arasındaki farkları oluşturacaktır zaten. Örneğin kırmızı formanın çubuk kalınlığı, füme formadaki fümeden-siyaha renk geçişinin farklı olabileceği, yaka ve kol uçları ve renkleri vs... Bunlar farklı olabilir ve olacaktır zaten. Lütfen çizimlere göre beklentiye girmeyin.

Ayrıca; amacımız zaten ufak tüyoları birleştirerek forma meraklılarının heyecanlarını biraz daha arttırmak. Fotoğrafları sızdırarak heves kaçırmak bizim yapacağımız iş değil.

Son günlerde yazılanlara karşı bu duyuruyu yapma ihtiyacı hissettik.

Bir de bu 3-4 gündür gazetelerde çıkan çizimlerimiz arasından kırmızı olanı gelen yeni bilgilere göre değiştirmiştik. Yukarıdaki FURKAN ARAN'IN çizimleri son duyumlarımızdır.

9 yorum :

Adsız dedi ki...

Siz ne kadar uyarsaniz da, formalar, sizin cizimlerinizden ufak da olsa farkliliklar icerse, insanlar yine, size sallayacaklardir. Gectigimiz sezon, kirmizi formayi %90 tahmin etmistiniz. O %10luk fark yuzunden insanlar, formaya bir suru laf etmisti. Bu sezon da muhtemelen ayni seyler olur. Blogunuzu zaten taniyan taniyor, onlarin uyariya ihtiyaclari yok. Ama tanimayanlarin kafa yapisini degistirebilmek imkansiz.

heroruno dedi ki...

Umarım füme forma böyle olur özellikle detayları çok güzel düşünmüssünüz ama bu sene neden tekrar kırmızı forma çıkarıcaz anlayabilmiş değilim beyaz sırası geldide geçiyor. Ayrıca bir soru Nike elit takımları 2 forma üretmiyormuydu hadi geçen yıl özür bağabındaydı ama bu yılda 3 forma geliyor ( tabi sizin duyumlarınıza göre ) bu güzel birşey eyvallah ama durum nedir anlayamadım.

koala dedi ki...

elinize sağlık öyle başlayayım. bir şey soracağım; yeni sezon parçalının satışya çıkacağı söyleniyor pazar günü, doğruluk payı var mı? pek ihtimal vermedim gerçi ama.

Selocan dedi ki...

Biz de çıkacağını öğrendik. Pazara kalmayacak, cuma, ya da cumartesi satılacak.

koala dedi ki...

ilginçmiş, ilk kez yapılıyor olsa gerek. sağolasın bilgi için. tekrardan elinize sağlık. hakikaten şu bloğun eşi benzeri yok. yazadurun

Selocan dedi ki...

2007-2008'in son maçından sonra yapılan stattaki şampiyonluk kutlamasına takım 2008-2009 formalarından biri ile çıkmıştı. Maçta giymemişlerdi tabi ama sonrasında kutlamalarda üzerlerinde yeni sezon forması vardı. O forma satışa da çıkmıştı aynı anda 3 bantlı olan.

Teşekkür ederim abi, senden bunları duymak ayrı güzel. Biz keyif aldığımız sürece yazmaya devam ederiz.

Melih ERTAN dedi ki...

Emirates Cup'a katılacak olmamız. Forma ana sponsorunun değişeceği yönünde bir işaret mi? Daha önce sizler de bahsetmiştiniz.

Melih

Selocan dedi ki...

Değişse bile bu sene değişmez. Bir sonraki sene değişir. Ben işaret olduğunu da düşünmüyorum, Emirates ile alakası olması gerekmiyor katılan kulüplerin.

AntaRes dedi ki...

ya bu Furkan'ı NIKE'a gönderelim biz.
Galatasaray formalarını hazırlayan ekipte bulunsun, onları yönlendirsin.
Ellerine sağlık, emeğine sağlık.
Bloğumuza da sağlık bu çalışmalar, araştırmalar için.
Yine ıvır-zıvır sallayan olacaktır, sallasınlar.
Yeni formalarda da, "bizim" çizimlerden farklı detaylar olacaktır mutlaka.
Geçen sene ve bu sene olan formalarımızdan daha kaliteli, daha düzgün kesimli formalar gelsin de
başka bir şey istemez.
Bu arada kulüp Cuma satışa başlarsa, yeni bir rekora gider tahminimce...Hadi bakalım...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır