Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2013 Perşembe

2013-2014 SEZONU GALATASARAY PARÇALI FORMASI


Cumartesi günü yeni sezon Parçalı formamızın satışa çıkacağını duyurmuştuk sosyal sayfalarımızdan. Tanıtıma bu kadar kısa bir süre kala formaların nasıl sızmadığına şaşırıyordum açıkçası. Bu akşam itibari ile Parçalı formamızın resmi olmayan ilk görüntüsü ortaya çıktı. Forum üyelerimizden Sevgili Barış Seyret fotoğraflara ulaşmış ve ilk bize göndermiş.

Forma tanıtıldığı zaman uzun uzun yazarız hakkında. Şuan için sadece fotoğraflarını paylaşalım ve 1-2 şey yazıp kaçalım. Bizim henüz Mart başında aldığımız duyumlara oldukça benziyor, iyi yaklaşmışız. Formanın en önemli detayı TAM PARÇALI OLMASI.

Tek korkum bunun taraftar forması olması ve takımın TAM PARÇALI giymeyecek olması. Bakalım, onu da haftasonu eğer izin alınırsa Trabzonspor maçında göreceğiz.

Bize fotoğrafları sağlayan sevgili Barış Seyret'e çok teşekkür ederiz.

YENİ GÖRÜNTÜLER:



Öncelikle bize yeni görüntüleri sağlayan sevgili Barış Barışkan'a çok teşekkür ederiz. Bir kaç ufak yeni bilgi de yazalım. Dünkü fotoğrafların aksine bu formada Ülker reklamı basılı. Formaların bu şekilde, ülkerli satışa çıkacağını zannediyorum. Bu forma 129TL'ye satılacak olan Replika versiyon, taraftar forması değil. Kumaşı bu sezon giydiğimiz formamız ile aynıymış. Şimdilik bilgiler bu kadar. Barış Barışkan'a da çok teşekkür ederim tekrar.

25 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Tam parçalı olması çok güzel. Ama şu yaka hiç olmamış. Parçalı dağılım, ya klasik yakada, ya v yakada hoş duruyor.

tragedystreets dedi ki...

ülker baskısı olmadan mı satışa sunulacak ?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Bence bu TARAFTAR forması, kalitesi öyle duruyor. Maç formasında da bana kalırsa arkası bu geçtiğimiz sezon gibi olacak ama en azından taraftar formasında TAM PARÇALI olması mükemmel bir şey. SONUNDA!

Eğer taraftar formasında ÜLKER baskısı da olmazsa değmeyin keyfimize!

nebil dedi ki...

Aman abi bırakın irdelemeyin öyle satsınlar. Bir de yanlış okumadıysam bir yerlerde Ülker sırt reklamı olmayacak falan geçiyordu.

Adsız dedi ki...

Yaka hariç 10 numara duruyor. Yakından da inceleyince daha net yorumlarız tabi.

Halis HAKYEMEZOĞLU dedi ki...

Yakanın arka kısmı da tam parçalı olabilirdi bence. Kollardaki reklamların ikisinin de beyaz olması güzel olmuş. Arka sırt numaraları ve isimler de beyaz mı olur acaba?

Bir de sanırım yakanın böyle olmasında Türk Bayrağı faktörü de var. Ortaya koymak için böyle bir tercih yapmış olabilirler...

Zarganian dedi ki...

Bi de bilmiyorum benle aynı görüşleri paylaşanlar var mı ama Ülker reklamı falan satılırken opsiyonlu olmalı. Mesela reklamsız isteyene 10 lira fazla gibi. Çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Göğüs reklamında uygulanmasa bile -ki artık göğüs reklamları formaların parçası haline geldi- en azından sırt ve kol reklamları için düşünülebilir.

Selocan dedi ki...

@zarganian

o görüşte olmayan mı var ? :)

-

Ülker meselesini bilmiyorum, cumartesi satışa çıkan formalarda göreceğiz mevzuyu.

berk dedi ki...

Ben çok beğendim vallaha

yuco dedi ki...

Umaırım arkası da parçalı olur. En azından taraftara satılan parçalı olsun. Ben beğendim.

ismailinc dedi ki...

yine 10 numara isabet olmuş tahminlerinizde. tebrikler. tam parçalı olması güzel, yaka basit durmuş ama. bence bu sene yakalı parçalımız bu açıdan çok güzeldi.

ahmet dedi ki...

Anlamadığım gelecek sezon formaları normalde Temmuz-Ağustos aylarında tanıtılır. Bu sefer neden daha sezon bile bitmeden gelecek sezon forması tanıtılıyor?

Batuhan Demirci dedi ki...

Forma kalmadı satılacak ondan :)

erhan1980 dedi ki...

Bundesliga'da bazi takimlar evinde oynanan son maça gelecek sezonun formasiyla çikarlar. Bayern-Augsburg maçina 2013/2014 formasiyla çikti. Schalke Stuttgart'a karsi gelecek sezonun deplasman formasiyla çikti.

Belki Galatasaray da bunu deniyor olabilir. Mantikli bence, takim sampiyon olmus, taraftar havaya girmis, forma satisi için ideal ortam.

Forma güzel, yaka her sene farkli olacak herhalde, v yaka, polo yaka, simdi de bisiklet yaka.

kamaji dedi ki...

Bu forma muhtemelen taraftar formasıdır. Takım forması bu renk ve şablonda olsa dahi arkası bu şekilde olmayacaktır. Muhtemelen arka kısmı bu senekine benzer şekilde olacaktır. Olmak zorundadır.

fathor dedi ki...

Ah bir de şu avea ve Türk Telekom reklamları opsyonlu olsa var ya...Ama en azından Ülker’den kurtulmuşa benziyoruz. Tam parçalı olması harika. Tahminleriniz iyi tuttu tebrikler ve emeğiniz için teşekkürler.

yuco dedi ki...

İnsallah bu seneki kırmızının tonunu değiştirmemişlerdir. Adidas ın "bordosuna" geri dönmeyelim. Yanlış anlaşılmasın ilk nike formamızdaki kırmızının tonunun açık ve GS rengi olmadığını biliyorum. Fakat bu seneki formada ortayı yakalamışlardı. Yeterince koyu ama canlıydı da.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Tam parçalı olmasına inanılmaz sevindim, ancak yaka konusuna katılıyorum. Bu seneki gibi kısa polo yaka ya da parçalı V yaka olsa çok güzel olurdu. Hatta V yakayı biraz bisikletvari yapıp modernize edebilirlerdi. Neyse "bulup da bunuyor" gibi hissettim kendimi. Yıllardır beklediğimiz tam parçalı çıkmış, beyaz şort, kırmızı konç kombinasyonu oturmuş, daha ne isteyim :)

Emre dedi ki...

en sonunda tam parçalı formamız oldu. kollar ve arka kısım parçalı. yaka kısmını çok takmamak lazım. 3 sene öncesine kadar tam parçalı ile alakası olmayan parçalı formalardan buralara gelmek de büyük başarı. yalnız futbolcu formalarının büyük ihtimal yönetmelik gereği arka kısmı düz olur yine.

burranazzo dedi ki...

Formayı yiyesim var :(

onurE dedi ki...

Tam Parçalı olması güzel ama arka isim yazılan fontu da değiştirmek lazım. küçük harflerle falan denenebilir. 2 senedir aynı font biraz sıktı.

AntaRes dedi ki...

Yahu "beyaz" font ile arkası parçalı olur, neden olmasın?
Lafım sizlere değil bu arada, federasyona, bu işe izin vermeyenlere.
Beyaz numaralar bu renkler üzerinde "tabak" gibi durur.
Başta Blackburn Rovers olmak üzere dünyada onlarca takım var böyle kullanan.
Tam olsun, bizim olsun :)

Ali IŞIKLI dedi ki...

Emeklernize sağlık... Ne çok çalıştınız orjinal formamızı tanıtmak adına... Ve sonunda emeğinizin karşılığını aldınız :)

Ali IŞIKLI dedi ki...

Ne çok çaıştınız, emek verdiniz; gerçek tam parçalı fomamızı tanıtmak adına... Ve sonunda emeğinizin karşılığını aldınız... Tebrikler ve sonsuz teşekkürler...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır