Bu Blogda Ara

13 Nisan 2011 Çarşamba

365C24Ö


Galatasaray sezon başında ilk defa formalarını internet üzerinden kısa filmlerle tanıtmıştı. Daha önceleri hep başımıza gelen anlamsız İstanbul Fashion Week edasında geçen şaşalı moda tanıtımlarının aksine sade ve anlamlı bir projeydi. Bu projenin başında ise o zamanlar Pazarlama A.Ş.'nin başındaki isim Cemal Özgörkey bulunuyordu.

Cemal Özgörkey sezonun başında görevinden ayrıldı ve yapılacak olan seçim için başkan adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Formalar için yaptığı güzel projenin çok benzerini de kendi seçim kampanyası için kullanmaya başladı. Burada işte blogun da ilgisini çekmeyi başardı.


Cemal Özgörkey'in açtığı sitesinin adresi hemen hemen hali hazırda formalarımızın kısa filmlerinin yer aldığı sitenin adresi ile aynı. 365g24s.com formalarımızı tanıtan site, Cemal Özgörkey'in sitesi ise 356g24s.co adresine sahip. Benzerlik sırf adreslerde değil. Forma tanıtım sitesine girdiğinizde çalan müzik karşılıyor sizi ve tıpkı formaların tanıtım tarihine kadar geri sayan bir sistem, 14 Mayıs'a ayarlanmış geri sayıyor.

Burada Cemal Özgörkey'in seçim reklamını yapmayacağım tabi, aksine pek etik bulmadım bu site meselesini. Zamanında Galatasaray için çalışan ve projeler üreten, karşılığında da ailesine, çoluğuna çocuğuna bakan birinin görevinden ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın yararına açılmış bir sitenin birebir benzerinin kendi seçim propaganda malzemesi olarak kullanması ne kadar doğru ? Ben doğru bulamadım.

Son bir konu da 365g24s.com ile ilgili olsun. Yani formalarımızın tanıtıldığı site... ASY forması çıkalı 3 ay oldu hala kısa filmi veya herhangi bir tanıtımı konmamış. Boş boş duruyor. Cemal Özgörkey gidince onu da boşladılar herhalde.

----------

Taşınma işleri ve henüz internet bağlanmaması sebebiyle bloga şu ara vakit ayıramadım. Bir süre daha da ayıramayacağım gibi gözüküyor. Kusura bakmayınız.

2 yorum :

Tanita Tikaram dedi ki...

Selam,

Bugunku Hurriyet'te GS'nin yeni sezon formalari ile ilgili bir iddia ve yeni formanin dizayni var, dogru mudur?

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17537419.asp?gid=381

Adsız dedi ki...

Cemal hoca çekilmiş adaylıktan he?

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır