Bu Blogda Ara

4 Nisan 2011 Pazartesi

TURKUAZ DİREKTEN DÖNDÜ


Öncelikle en başından yazayım. Bu bir iddia. Aldığımız bir duyum sadece. Takip eden bilir, aldığımız duyumlarda pek yanılmayız, ama yine de kesinlik yok bu haberde. Ona göre yazın çizin.

Adidas ve son 2 sezondur formalarımızı tasarlayan ekip ile olan anlaşmalarımız bitirilmeseydi duyuma göre gelecek sezon Turkuaz bir 3rd forma geliyormuş. Eski tasarım ekibimizin aykırı renk 3rd formalara olan merakını biliyoruz. Açıkçası o kültürü oturtma çabaları benim hoşuma da gitmişti. 2011-2012 sezonu için düşünülen 3rd forma rengini ise turkuaz olarak belirlemişler.


Galatasaray geçmişte tam turkuaz olmasa da yakın bir tonda forma çıkartmıştı hatırlarsanız. 2003-2004 sezonunda farklı kumaş yapısı ve çok aykırı rengi ile dikkat çekmişti forma. Tabi o zamanlar forma meseleleri bu kadar büyütülmüyordu, buna rağmen tepki çok olmuştu. Galatasaray da bir kaç maçtan fazla giymemişti o formayı (tam olarak 2 maç, ikisi de Avrupa). Muhtemelen eski ekibin düşündüğü forma bu kadar maviye yakın bir turkuaz olmayacaktı. Ancak en nihayetinde turkuaz dediğimiz renk mavi-yeşil karışımı bir renk. Mor ve mercana tepki gösterenlerin bu renge karşı alacakları tavrı tahmin bile edemiyorum açıkçası. Yine eski ekibin mercan formada denediği farkı renk şort ve çorap kombinasyonunu bu formaya da taşımak istediklerini düşünüyorum. Yani 2003-2004'teki gibi düz bir forma olmayacaktı eminim. Güzel olabilirdi tabi, ancak mavi tonu tehlikeli sular demek bizim burada.

Belki tasarlanacaktı, başkandan veto yiyecekti, belki vazgeçilip başka bir aykırı 3rd yapılacaktı. Bunu artık kimse bilemez. Tek bildiğimiz şuan ne o ekip, ne de o firma formalarımızı yapacak. Nike'ın kafasında aykırı bir 3rd fikri olmadığını da inceden duyumladık. Ama bunu burada ufacık geçiştiremeyiz tabi, yazarız yakında.

burranazzo tasarımı

Gerçi bu da turkuaz değil ama, geçenlerde burranazzo şöyle bir forma tasarlamıştı. Muhabbeti de dönmüştü tabi. Son olarak dediğim gibi tamamen duyum, kesinliği yok bu yazıdaki haberin. Artık bizim duyumlara güvenenlere bırakalım yorumları.

3 yorum :

UB dedi ki...

Bence alternatif forma rengimiz turuncu olmalı hem sarı ve kırmızıya çok yakın bir renk hemde sahada çok etkileyici bir yoğunluğu var bu tasarıma turuncu uygulansa çok güzel olur. Bu arada Türk Telekom yazısı yukarıdan aşağı düz olsa (yan değil) mükemmel olacak

ahmetcan_48 dedi ki...

Mavi renk ne zamandan beri Galatasaray tarihinde yer almaya başladı? Villereal ile karıştırıldı galiba Galatasaray. Zira o forma aynı Villereal formasına benziyor.

Selocan dedi ki...

Yazıyı okumadan, forumda da muhabbeti görmeden haybeye boş yorumlar yapıyorsun. Biz Galatasaray forması bu olsun demedik , aksine tehlikeli sular dedik.

2003-2004 yılında yapılmış ayrıca böyle bir forma, Tepede Lukunku da giymiş. Kıçımızdan uydurmadık herhalde.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır