Bu Blogda Ara

15 Nisan 2011 Cuma

HEDEF 150.000


Nike Türkiye bu kadar büyük yatırımın altına girmek istememiş. Galatasaray'ın bu seneki kötü durumu ve gelecek sene Avrupa'da olamaması sebebiyle büyük giderli projelere imza atmayı riskli bulmuşlar. Ancak Nike Hollanda; "Galatasaray Türkiye'nin Avrupa'daki en büyük prestiji" diyerek işi kendi çatısı altına almaya karar vermiş. Çok da iyi olmuş. Ayrıca Rijkaard'dan dolayı da bir tanışıklık ve istek olduğu söyleniyor (ah be Kıvırcık !).

Nike Türkiye ile çalışılsaydı 2. kalite formalar ile yola devam edilecekti, ancak Hollanda bizi büyük yatırımlarla şova hazırlıyor. Gerek forma kalitesi, gerekse gelecek sene store'da da büyük pay sahibi olması bizi heyecanlandırıyor. Sadece forma değil Galatasaray logosu işlenmiş pek çok Nike ürün de göreceğiz storemuzda.

Bu kadar yatırımın da karşılığını almak istiyorlar ve hedef belirlemişler. Nike'ın gelecek sezon için belirlediği forma satış sayısı 150.000 adetmiş. Eğer pazarlama iyi yapılır, store gerekli katkıyı yaparsa zaten yepyeni olan bir markanın yepyeni ve kaliteli formaları bu sayıyı rahat yakalar. Ben 150.000 satılacağından eminim. 2009-2010 sezonunda bile bu rakam yakalanmıştı.

Lappap Hacı twitter'ında yazdı, çok da haklı. Kaç sezondur sarı forma istiyoruz diyen milyon taraftara rastladık. Bakalım sarı forma satışları nasıl olacak ? Merak içersindeyim.

*fotoğraf uyarlaması forumdan Kerem'e ait.
*Duyum Recep Çınar'dan

2 yorum :

Mustafa KANTARCI dedi ki...

siyahı da merakla bekliyoruz :)

Flame dedi ki...

Nike güzel forma yapsın, 150.000 değil 250.000 satar :D

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır