Bu Blogda Ara

8 Nisan 2011 Cuma

ŞL FORMASI KUPA FİNALİNDE

1.Maç

1994-1995 Sezonunda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde giyilen zıt renk yakalı formalarını biliyorsunuz. Biri meşhur Barcelona maçında giyilmiş olan sarı forma, diğeri de onun tam zıttı kırmızı forma. Bu iki forma ligde de zaman zaman kullanıldı. Yazmıştık blogun ilgili arşiv bölümünde. Mesela bir Bursaspor maçı var, koldaki ŞL Patchi bile duruyor. Resmi var olduğu için Bursaspor'dan örnek verdim fakat ligde 1-2 maçta daha aynı şekilde umursamadan giymişiz bu formaları.

2.Maç

Bu formalardan kırmızı olanı ayrıca Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a karşı oynadığımız maçlarda da giyilmiş. O zamanlar final çift ayaklı. Biz her 2 ayakta da bu ŞL kırmızı formasından giymişiz. Halbuki o sezon Galatasaray'ın standart olarak sezonda kullandığı 4 forması vardı hali hazırda. Belki uğur denemesi, belki de başka sebeplerden o sezonun farklı forması denenmiş. Üstelik her 2 maçta da. Blog takipçimiz müşkülpesent o maçlarda da kollarda ŞL patchi olabileceğinden bahsetti. Resimlerde kollar pek ayrıntılı gözükmüyor, ancak ligde o şekilde çıkılmış maçları görünce neden olmasın tabi. Uğurlu geldiği de söylenemez hani. 2 maçın sonunda kupayı Trabzonspor kazanıyor.

ŞL Patchli lig maçı

*Müşkülpesent'e çok teşekkür ederim.
* Fotolar Milliyet Arşiv'den.

1 yorum :

müşkülpesent dedi ki...

lig tv 21 programında ts-gs gollerinin olduğu programı yakalarsanız orada küçük orhandan bu finalde yediğimiz gol var orda kollar bacaklar her şey net gözüküyor :) eğer o program varsa ligtv sitesinde falan oradan bulunabilir.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır