Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2012 Çarşamba

ANKET SONUÇLARI

Formaları Nasıl Buldunuz?

Formaların tanıtımının üzerinden bir hafta geçti. Biz de tanıtımın hemen sonrasında formalar hakkında iki anket açmıştık. Anketleri an itibari ile sonlandırdım. Zaten uzun süredir oy sayıları artsa da oran değişmiyordu. Genel kanıyı az çok görmüş olduk.

En Çok Hangi Formamızı Beğendiniz ?

Benim kendi fikirlerim de anket ile örtüşüyor. Anket sonuçlarını fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

2 yorum :

aydın özer dedi ki...

beyaz formanın oyunu dusuren tek etken baska takımında hemen hemen aynısını kullanması. sadece bzıde olsa ooo sahane yehuu gıbı tepkıler alacaından emınım

E dedi ki...

parçalı formayı aldım. elbette bir çok eksiği var ancak 2005 yılında çıkan 100. yıl formamızdan sonraki en iyi parçalı. (dile kolay 7 sene!)

kumaş kalitesi, kol ve yaka boyları, kol ve yaka detayları, renk tonları, kollardaki avea'nın küçük yazılması, arma ve yıldızların yeterli büyüklükte ve dikiş olması gibi artıları var.

sırtın 3/4'ünün komple kırmızı olması ise en büyük dezavantaj. şimdiye kadar hiçbir formaya baskı yaptırmamış olmama rağmen bu formanın sırtını kurtaracak hamle isim ve numara baskısıdır. bu sayede kırmızı alan kamufle edilmiş olacak.

gelecek sezonlar için tam parçalıyı elbette bekliyoruz. bu özlemimizi yeni çıkacak metin oktay t-shirtleriyle biraz olsun baskılayacağız.

ayrıca yıllardır reklamlardan bıkanlar bizler için sadece nike ve GS amblemli yan ürünler ilaç gibi gelecek. polo t-shirt, fermuarlı bir kaç model, kapsonlu bir model hepsi alınmak için sırada bekliyor.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır