Bu Blogda Ara

18 Temmuz 2012 Çarşamba

GALATASARAY 2012-2013 SEZONU FORMALARI



















Lansman süresince buraya fotoğraf eklenecektir.


Daha önce yazdığımız 80-85 TL arasında bir fiyata sahip olan V yakalı taraftar formamızın ilk fotosu. Takım bu formayı giymeyecek. Takımın giydiği formanın etiketi 119 lira olacak, bu ise dediğimiz gibi 80 küsür liralık bir fiyata sahip olacak.


Hamit ve Sercan yeni formalarla;


LANSMAN ÖNCESİ (KENDİ KAMERAMIZDAN)



Lansman başladı









18 yorum :

Yiğit Pınarbaşı dedi ki...

Maşallah formamızda boşluk kalmamış. Dünyanın en güzel tasarımını dahi yapsalar şu reklam işi varken yaş.

ismailinc dedi ki...

Sercan Yıldırım mahvetti herşeyi

burranazzo dedi ki...

Selo saka bi yana Türk bayragi olmamis kardesim. Kimse kusura bakmasin. O kadar geyik yaptik parcali haricindeki hic bi formada guzel durmuyor bu bayrak.

bi de niye nike sticker basamiyor bu bayragi. topcularin formasinda sticker hersey bi turk bayragi LEXTRA cok cok cok cok sacma ve cirkin.

yuh amk.

GialloRosso dedi ki...

Antreman formalarındaki kırmızıyla formalarda kullanılan kırmızının tonları farklı. Antreman formalarındaki vişne çürüğü kırmızısını görünce heyecanlanmıştım. Ancak formalarda aynı kırmızı kullanılmamış. Hayal kırıklığı ve muz kabuğu...

arda dedi ki...

Parçalı futbolcuların üzerine şık durmuş. Yine de favorim kırmızı forma.

aydın özer dedi ki...

Şahaneler, eksiklikleri tabi var parçalı tam parçalı değil falan filan. ama tasarımlar son sezonların en iyi tasarımları. kalite farkını da hepimiz biliyoruz artık sayenızde. İyi çalışmalar. %100 Tutturdugunuz ıcın formaları ayrı bı tebrıgı hak edıyosunuz :)

Archeren dedi ki...

Sedat Doğan önümüzdeki snekinin formaları da belli dedi. Ufak detaylar dışında hazırmış

rtsbora dedi ki...

bu sene tahminler tuttu. tebrikler. lansmanda forma sırtları boştu. numara ve font karakteri konusunda bilgisi olan var mı? ben bu konuda biraz takıntılıyım.

Halis HAKYEMEZOĞLU dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Halis HAKYEMEZOĞLU dedi ki...

Bunlar belliydi zaten de ben asıl numara ve isim fontlarını bekliyorum. Forma tasarımları süper olsa da lansman bence çok amatör oldu. Sırf internetten onbinlerce kişi canlı takip etti; bence hazır statta yapılmışken taraftarları da davet etselerdi, hem yeni sezon önce futbolcularla buluşulurdu hem de hemen forma satışına başlanırdı..

Önceden bize bu tasarımları sağladığınız için size de ayrıca tşk ederiz.

fathor dedi ki...

GS Store'da satilan formalarin üzerinde Türk Bayragi yok. Fotograflar güncel degil mi yoksa satilan formalarda gercekten bayrak yok mu?

fathor dedi ki...

GS Store'da satilan formalarin üzerinde Türk Bayragi yok. Fotograflar güncel degil mi yoksa gercekten satilan formalarin üzerinde bayrak yok mu?

Unknown dedi ki...

Font ve numaralar standart'a bağlanmıştı her takım arial(?) kullanacakmış. GSStore'daki formalarda bayrak yok, ama bayraklar ellerine ulaştığında (2-3 hafta)ücretsiz basılacak

CeyhunTunc dedi ki...

Sayenizde önceden ne ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Formaların sızdırılan fotoğrafların Türk Telekom yazısının fontlrı geçen seneninkiyle aynıydı. Ancak üretilen satışa çıkan formalarda font karakterlerinin daha da büyüdüğünü gözüküyor. Bence bu durum formanın şıklığını bozmuş, sadeliğini yitirmiş. Zaten reklam kaynayan formada ve gayet net olan ana sponsorun fontu neden daha da büyütülür, kocaman yapılır ki? Ayrıca taraftar formasını çok merak ediyorum.

Her şey için teşekkürler.

Selocan dedi ki...

@Gökmen Gökmen

O uygulama 13-14'te yürürlüğe girecek. Bu sene fontlar değişmiyor.

calibra dedi ki...

Herkese merhabalar.

Dün dayanamayıp parçalı formayı (Türk bayraksız da olsa) satın aldım ve hemen akşam oynadığım maçta giydim.

Nike'ın son dönem kumaş kalitesinde ciddi artış olduğu su götürmez bir gerçek ancak özellikle bu formamızda kullanılan (Milli takımın son formalarında da kullanılan) kumaş hem hafif hem vücutta oluşan teri ayırmak konusunda çok başarılı.

Formanın renklerindeki sıkıntı kumaşın parlaklığından kaynaklanıyor ne yazık ki.

Bunun dışında futbolcu versiyonları da umarım satılır.

Creamarks dedi ki...

Gs forması : gs forma

Salih dedi ki...

Merhaba. 2012 2013 iç saha forması arıyorum. Nereden bulabilirim

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır