Bu Blogda Ara

7 Temmuz 2012 Cumartesi

ÖDÜLLÜ FORMA TASARIM YARIŞMASI


Online sportif ürün mağazası Sporcuysan.com ile ortaklaşa başlattığımız ödüllü tasarım yarışmalarının ilkinin açılışını bugün yaptık. Blog açıldığından beri amatör tasarımcıların ne kadar güzel işler çıkarttığına sürekli şahit oluyorduk, sırf bu sebepten de, kendileri ile daha fazla vakit geçirip, çalışmalarını görebilmek amacı ile 1.5 sene önce forumu açtık. Müthiş işler, profesyonellerin kıskanacağı işler gördük. Tasarımcılar için uzun zamandır ucunda ödül olan yarışmalar düzenlemek gibi bir projemiz vardı. Sporcuysan.com bize destek oldu ve yarışma ödüllerinin sponsoru oldu. Bugün itibari ile de ilk yarışmamızı başlattık forumda. 1. tasarım yarışmasının kazananı 2011-2012 sezonu siyah Galatasaray formasının sahibi olacak. Bundan böyle, yeni forma sezonunda da bu yarışmalarımız yine kendilerinin desteği ile devam edecek.

Bütün amatör tasarımcıları forumumuzda görmek istiyoruz. Yarışmaya katılmak isteyen herkes aşağıdaki linke tıklayıp, yarışmaya kabul şartlarına, yarışma konusuna ve tasarım için gereken kalıplara ulaşabilirler.

Yarışmaya Katılım için Tıklayın

Hepinizi aramıza görmekten büyük mutluluk duyarız. Yarışmalarımız ve ödüllerimiz devam edecektir.

Sporcuysan.com
Galatasarayformalari.com

1 yorum :

Adsız dedi ki...

galatasaray tarihinin en ruhsuz, en ici bos formasi da su siyah formadir. hic bir cagrisim yapmiyor. galatasaray formasi olarak gormuyorum onu, hic cikmasaymis daha iyiymis.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır