Bu Blogda Ara

3 Nisan 2011 Pazar

TEŞEKKÜR

Erdinç Çelik Tasarımı

Benim beceremediğim ancak çok imrendiğim bir hobi forma tasarlamak. Aslında kafada var tabi pek çok düşünce ancak photoshopmuş, kalıp çizmekmiş vs... Öğrenmeye pek vakit harcamadım mallıktan. Fakat epey uzun süredir yurt dışındaki forumlardan insanlara bakıp iç geçirmişliğim çoktur. Blogu büyütüp, paylaşımları arttırmaya karar verdiğimiz zaman aklıma gelen ilk fikirdi tasarımcıları buluşturmak. ASY.net'te ve çeşitli taraftar platformlarında bizim amatör tasarımcıların ne kadar güzel işler çıkarttıklarını görünce de farz olmuştu bir araya getirmek. Önce bir blog denedik hatırlarsanız, sonra basit bir forum. En sonunda açtığımız, Türkiye'deki ilk ana teması forma olan forumda tasarımcılara güzel bir köşe ayırdık. Sağolsunlar bizi yalnız bırakmayıp forumun en şenlikli bölümü haline getirdiler tasarım bölümünü.

The Champ Tasarımı

Ahmet Kolkoparan Tasarımı

Phoenix Tasarımı

Büyük saygı duyduğum, imrenerek ve zevkle takip ettiğim, takımı için üretmeyi seven bu adamların kimisi öğrenci, kimisi devlet memuru, kimisi astronot (oha). Çoğunu şahsen tanımıyorum, ancak çoğunun tasarımcılık işiyle uğraşmadığını muhabbetlerden anlıyorum. Saatlerini harcayarak kendi tasarladıkları formalara -kulüpleri onları dikkate almasa bile (!)- gönül verdikleri armaları işlemeye devam ediyorlar. Bundan sonra da devam edecekler.

Erdinç Çelik Tasarımı

més Tasarımı

Phoenix Tasarımı

Dünya'da var örnekleri, taraftarlarına forma tasarlatan kulüpler. Sezonda giydikleri 3 formanın birini siz yapın diyor mesela. Yarışma düzenliyor. Bizde ise dünyaca ünlü modacılar liseli kadrosundan işe alınıyor, büyük giyim firmalarının patronları önce yönetici olup sonra kendi firmalarına forma-store ürünü vs... tasarlattırıyor. Tasarlamasınlar mı ? Tabi ki tasarlasınlar. Meslekleri, eğitimleri bu iş üzerine olan adamlar başında olsun işin. Ancak senede bir formayı da hayallerini her gün bilgisayarlarına kaydeden insanlara bıraksınlar. Dünya'da örneği var, burada ise ne yazık ki henüz yok. Burada gencecik bir adamın tasarımını sorgusuz-sualsiz üzerine kendi imzalarını atarak gazetelerine basan insanlar var.

KerlonMoura Tasarımı

Ahmet Kolkoparan Tasarımı

Nazmi77 Tasarımı

Bloga uzun zamandır yazı yazıyoruz, belki de en çok ilgimi çeken bu isimsiz adamlar hakkında şöyle bir yazım hiç olmamış. Ayıp benim, kusuruma bakmasınlar. Bu başlığa yazmak için rastgele bir kaç tasarım seçtim. Forumda en az buradaki formalar kadar güzel yüzlerce tasarım var. Buraya adını yazamadığım onlarca da tasarımcı... Ben bu hiç tanımadığım ancak çok sevdiğim adamlara herkesin önünde bağıra bağıra teşekkür ederim. Hepsine çok büyük saygı duyuyorum.

AbaraiRenji tasarımı

Erdinç Çelik Tasarımı


* Bir teşekkür de GSTV.net'e gelsin. Bu adamlara değer verip tasarımlarını paylaştıkları ve isimlerini silmedikleri için... Ayrıca adminlerinin gösterdiği ilgi ve alaka için de teşekkür ederim.

10 yorum :

fcan57 dedi ki...

bizde sana bagira bagira tesekkür ediyoruz selo :D nice tasarimlara, nice sari-kirmizi formali yillara ;)

The Champ dedi ki...

asıl biz teşekkür ederiz selocan.. senin sayende bu kadar renktaş bir araya gelebildik ve gerek bilgi gereksede fikir alış-verişinde bulunabildik... güzel birşeyler yapabildiysek bu bizim kadar seninde emeklerinin sonucunda ortaya çıkan şeyler... bu arada söylemeyi hep unutuyorum, ben TheChamp :) ve son kez teşekkürler selocan...

Selocan dedi ki...

Her platformda farklı isim kullanmandan kıllandım :p

The Champ dedi ki...

ne yapalım, hep farklı zamanlarda farklı halet-i ruhiyelerde farklı yerlere üye olunca böyle oluyor işte.. şu an saymaya kalsam 20 farklı nick'im vardır bu alemde :))

onder dedi ki...

İyi akşamlar... gene yenildik, hem de bu sefer rijkart ve haginin takımlarını da aradık... Umarım yeni sezonda da nike bize adidası aratmaz... Neyse formalara dönersek, Erdinç ÇELİK'İn tam parçalısı ve Phonex'İn her iki tasarımı ve Kerlon Mouranın sarı kırmızı tasarımı gerçekten çok hoş. Şu formaları yapsalar gerçekten üç formada alınır. T-shirt olarak bile giyilir Phonex'in tasarımları... Tebrikler..

meistra dedi ki...

hepsi muhteşem

serdar dedi ki...

Selamlar... Ben Phoenix... :) tasarımlarımıza yer verdiğiniz için teşekkür ederim... tasarımlara iyi dileklerini ve eleştirilerini sunan renkdaşlara da teşekkür ediyorum... iyi akşamlar :)

Uğur ! dedi ki...

nefis tasarımlar bunlar

uuuu dedi ki...

the champ ve phoenix'in tasarımları haddinden fazla güzel. tebrikler.

uuuu dedi ki...

the champ ve phoenix'in tasarımları haddinden fazla güzel. tebrikler.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır