Bu Blogda Ara

22 Temmuz 2012 Pazar

NIKE'IN BİZE ÖZEL YAN ÜRÜNLERİ




Premium takımlar kategorisinde olmak sadece formaların özel tasarım ve üst düzey kalitede olacakları anlamına gelmiyor. Pek çok Nike ürününü Galatasaray arması üzerinde kullanabilme imkanına sahip oluyoruz.  Blogun konusu her ne kadar formalar olsa da, bu tip yan ürünleri de tanıtmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu ürünlerin hepsi ya satışta şuan, ya da yakın zamanda satışa çıkacak. Bazı fotoğraflardaki antrenman ürünlerinin foto eksikliğinden dolayı futbolcuların giydiği sponsorlu versiyonlarının fotosunu koydum. Ancak bu ürünler satışa reklam olmadan çıkacak.

Lansmanda bizlerin çektiği yan ürünlerin fotoğrafları için tıklayın.
Lansmanda yine bizlerin çektiği formalarımızın fotoğrafları için tıklayın.

O zaman başlayalım,

ANTRENMAN ÜRÜNLERİ







YAN ÜRÜNLER

Hoodie

N98


Trainer Jacket

1905 Sweat

Pololar


Galatlar Tişört

Montlar - Yağmurluklar


Bu ürün çift taraflı

Çantalar

Atkı


Şapkalar

Toplar

Hatırlatalım; Store'un ürünlerini değil Nike'ın bizim için yaptığı ürünleri bu başlık altında topladık. GSStore'un da çok çeşitli ürünleri var ve olmaya devam edecek, ancak biz, formalarla alakalı olarak Nike'ı ve Premium takım olmanın getirdiği avantajları (ürünleri) başlığa koyduk. Nike'ın bu ürünleri her sezon, hatta sezon boyunca da yenilenip, çoğalacaktır.

10 yorum :

Yasin Yildirim dedi ki...

Hepsi cok guzel, ozellikle beyaz Hoodie ve beyaz N98 cok iyi. Sadece maca giderken degil, gunluk hayatta da giyilebilecek şıklıkta.

Unknown dedi ki...

Bu ürünleri storeda veya niketa gördüğüm zaman sanırım kendimi cennette hissedicem..Gercekten mukemmel urunler Galatasaray ve taraftarın hak ettiği kalitede :)

més dedi ki...

yeni laptop cantasi haric hepsi harika ve gecen sezonunkilere 10 basar.
hangisini alacagim bilmiyorum, paraya kiyacaz mecburen :D

abi bilgilendirme amacli ürünlerin altinda birde fiyatlari ve biliniyorsa tahminen satisa cikma zamanini yazsak?

Carricudizilla dedi ki...

Nike aga boru değil!

koray k. dedi ki...

Yakası ve Nike amblemi sarı olan kırmızı renk polo var çektiğiniz fotoğrafların içinde o da güzel olmuş bence, çeşit çok herkes rahatça zevkine uygun bir ürün bulabilecek.

ismailinc dedi ki...

Nike' in beden kalıpları daha farklı. Özellikle tişört,forma,svit gibi ürünlerinden yararlanamadım. Nasıl mı? Dün parçalı formayı almak istedim ama en küçük beden s bile bana büyük geldi. Adidas' ta iken xs bile vardı, s cuk diye oturuyordu bana. Nike' a geçiş belkide sadece benim işime yaramadı :) Bana çocuk xl ını denememi tavsiye ettiler. Henüz deneyemedim, umarım olur yoksa bu seneki parçalıyı kaçırmak istemiyorum.

Adsız dedi ki...

Bir sitede şu fotoğrafa rastladım. Nike bizim logoda çok hata yapıyor nedense. Forma tanıtım reklamında da ufak bir hata vardı, bu sefer daha büyük olmuş.

http://f1207.hizliresim.com/z/q/9z283.jpg

Unknown dedi ki...

Bu kadar gargaraya gelmiş olmasına inanın çok şaşırıyorum ama bence N98'lerde kendi armamız yerine Galatlar arması gibi geleneğimizle, tarihimizle alakası olmayan bir sembol kullanılmış olması tam anlamıyla rezilliktir. "İlk şampiyonluğumuzda kazandığımız şiltten esinlenerek yaratıldı" gibi bir zırvayı uyduranın kendisinin bile inanmadığı bu "şey" ne kadar cilalanırsa cilalansın asla kulüple özdeşleşmiş bir sembol olamayacak. Arkasında GALATASARAY yazdığı için havalara uçtuğum, kamp görüntülerinde fark edip heyecanlandığım N98 maalesef bu sene de hüsran oldu. Nike'a hangi sivrizekalı bu aklı verdiyse güle güle giyer artık!

turtaci dedi ki...

genelde iyi ama farklılıklar renk olarak da olmalıydı bence..

Mertcan Demirdöğen dedi ki...

Antreman ürünleri 1 foto sağdaki mevsimlik tarzı çok güzel.Almak istiyorum ama bulamıyorum.Satışı yok sanırım.Nasıl bulabiliriz ?

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır