Bu Blogda Ara

8 Temmuz 2012 Pazar

YENİ SEZON ANTRENMAN EKİPMANLARI




Galatasaray geçtiğimiz günlerde sezonu açtı. Kamp fotoğraflarını kulüp her gün resmi sitesinden paylaşıyor ve Nike'ın bize özel ilk ürünlerini de böylelikle görmüş oluyoruz. Geçen sezon geçiş sezonuydu. Formalar premium değildi. Antrenman ürünleri, maç önü ceketleri, eşofman takımları vs... gibi yan ürünler de sadece elit takımlara özel verilen ürünler olmasına rağmen, bize özel renklerde değillerdi. Siyah, hazır, el atında bulunan sarı ve yine aynı şekilde hazır bir kırmızı ürün seçilip, bu premium ürünlere Galatasaray arması basılıp bize gönderilmişlerdi. Ancak bu sene iş farklı.



Galatasaray bu sene, tıpkı geçen sene olduğu gibi yine sadece premium ekiplere dağıtılan antrenman ürünleri kullanıyor. Ancak geçen seneden farklı olarak sarı ile kırmızısı öylesine bir sarı ile kırmızı değil. Belirli bir renk kodu kullanılarak sadece bize özel üretilmiş sarı ile kırmızı kullanılmış ürünlerde. Ayrıca en üst düzey kalitede, formaları ile aynı teknolojiyi kullanan ürünler olduğunu da yakın plan çekimlerden (T bantlar, laser delikler) görebiliyoruz.

Kısacası Nike geçen sene formaları yetiştirememesine rağmen premium ekip olduğumuz için bir anlamda ayıp olmasın diye sadece elit takımların giydiği ürünleri bize yine yollamıştı. Ancak bu premium ekipmanlar hazır renklerden oluşuyorlardı, bu sene ise daha özenli, daha oturmuş ve daha bize özel olduğunu görebiliyoruz. 



Renkler konusuna değinirsek; Ben fotoğrafları ilk gördüğüm zaman orijinal renklerimiz olduğunu düşünmüştüm. Ancak kırmızı sanki biraz daha koyu ve sarısı sanki biraz daha açık (tabi yine de fotolardan kestirmek güç). Eğer renkler orijinal renkler değilse bile bunun bir "hata" olduğunu düşünemeyiz kesinlikle. Nike zaten genelde antrenman ürünlerine takımın orijinal renklerini koymaz. Hafif oynamalar yapabilir veya tamamen farklı renkler kullanabilir. Atletico bu sene turuncu, Barcelona da gördüğünüz renkte ekipman kullanıyor. Fakat renkler ne olursa olsun, herhangi bir kırmızı veya herhangi bir sarı değil. Bize özel renkler olduğunu ve sadece bize özel üretildiğini anlayabiliyoruz.


Bu ürünlerin satılıp satılmayacağını bilmiyorum. Satılırsa 80 civarı bir fiyatı olacaktır. Ayrıca bu antrenman ürünleri dışında, maç öncesi ısınma formaları, maç seremonisi sırasında giyilecek n98 ceketler de yine diğer premum ekipler gibi sadece bize özel olacaktır. Geçen seneki gibi hazır renkler kullanılmayacaktır. Bunu da hatırlatalım.

Ayrıca ufak not, tepeden 4. fotodaki Ujfa'nın giydiği çorap bizim gelecek sezon parçalının altına giyeceğimiz çorap olabilir. Büyük ihtimalle odur.

18 yorum :

Unknown dedi ki...

Tepeden 4. fotoda Ujfa'nın şortu nerede acaba ?

Selocan dedi ki...

Sıyırıyor öyle o şortları :) 2. fotoda da daha belli oluyor.

rvkarakaya dedi ki...

Peki yeni formalar ne zaman tanıtılıp ne zaman satışa sunulacak?

Selocan dedi ki...

Tarih belli değil 17-19 Temmuz arasında olabilir.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Son fotoda Fatih Hoca'nın giydiği mont hoşuma gitti. Anlaşılan bu sene store'a sık sık gidicez alışveriş için :))

calibra dedi ki...

Bu arada Saffet Akyüz dikkatimi çekti :) Geçen sezon sanıyorum U16 hocasıydı.

Seco dedi ki...

antreman ekipmanları çok güzel görünüyor. ama dediğiniz gibi kırmızı sanki olması gerekenden biraz daha koyu. ben de her zaman gerçek renkleri savunmuşumdur ama bu artık bordo olmuş iyice.
ilk olarak şu resimde dikkatimi çekti http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/2813/B_d8c4309304a16ac63e734db1e75e2c6f.jpg
tişort ve eşofman altındaki renk farkı olacak iş değil. tişort belki tek başına çok güzel daha koyu olsa beğenmeyecektik ama artık 1 renk karar verilmeli ve kulübün her yerinde aynı kullanılmalı

Selocan dedi ki...

Bütün yan ürünlerin renkleri bizi orijinal renklerimizde olmayacaktır. Olmaması normal yani. Çok üzerinde durmamak lazım. Sürekli aynı ton eşofman üstü, eşofman altı ile dolaşmasın zaten 80-90'lar gibi :)

Adsız dedi ki...

Teşekkürler..

Unknown dedi ki...

Fatih Hocanın üzerindeki ceket mukemmel butun antreman urunlerı gercekten mukemmel ..umarım satışı yapılır

Unknown dedi ki...

Ujfanin giydigi tozluklar yeni sezonun.Bu sabahki idmanin fotolarinda tozluklarin taban kismi gorunuyordu:)) Fransa veya Hollanda milli takimin Euro 2012 de giydigi tozluklarla ayni.
Ayica MU veya Barcelonanin idman ekipmanlariyla ayni olmakla beraber bir de Trabzonsporun idman fotolarina bakiniz, bizim gecen sene giydigimiz katalog urunleri:)Elit....

Unknown dedi ki...

Ujfanin giydigi tozluklar yeni sezonun.Bu sabahki idmanin fotolarinda tozluklarin taban kismi gorunuyordu:)) Fransa veya Hollanda milli takimin Euro 2012 de giydigi tozluklarla ayni.
Ayica MU veya Barcelonanin idman ekipmanlariyla ayni olmakla beraber bir de Trabzonsporun idman fotolarina bakiniz, bizim gecen sene giydigimiz katalog urunleri:)Elit....

Selocan dedi ki...

Elit ürünler bir sene sonra hazıra düşüyor. Bu sene giydiklerimizi de gelecek sene giyecek Trabzorspor.

Mr.Braveee dedi ki...

http://it.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_Spor_Kul%C3%BCb%C3%BC formalar kısmındaki ilginçlik :D

Mr.Braveee dedi ki...

http://it.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_Spor_Kul%C3%BCb%C3%BC formalar kısmındaki ilginçlik :d

Selocan dedi ki...

Yalnız kim yaptıysa baya güzel sayfa hazırlamış.

Unknown dedi ki...

Ayrıca bu haberde sağ üst tarafta Fatih Terim'in üzerindeki cekette yeni.. http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/terim-kanatlara-yuklendiSXHBQ286887SXQ

k.tuncer dedi ki...

Sarı kırmızı görünce dayanamıyorum 2 forma ben aldım üstekinden.
http://canlitvi.blogspot.com/

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır