Bu Blogda Ara

12 Eylül 2010 Pazar

PARÇALINA SAHİP ÇIK !


Kral Metinler'in, Ali Sami Beyler'in, Fatih Terimler'in, Aslan Nihatlar'ın, Emin Bülendler'in ve daha nice ölümsüz Galatasaray Efsanesi'nin terlettiği "Tam Galatasaray Parçalı" formasını geri istiyoruz. Ali Sami Yen stadı ile özdeşleşmiş, Taksim Stadı'nda giyilmiş Tam Galatasaray Parçalısı'nın yeni stadımızda da sürekli olarak kullanılmasını istiyoruz. Babalarımızın, dedelerimizin aşık olduğu Tam Galatasaray Parçalısı sevgisini çocuklarımıza, torunlarımıza aşılamak istiyoruz. Arda Turan'ların, Emre Çolaklar'ın ve gelecek olan nice yeni Galatasaray efsanesinin üzerinde görmek istiyoruz Tam Galatasaray Parçalısı'nı.

Biz taraftarların Tam Galatasaray Parçalısı'nı görmeyeli 13 yıl, Tam Galatasaray Kombinasyonunu görmeyeli ise 30 yıl oldu. Bu özlemin artık giderilmesini ve Galatasaray'ın esas formasının tekrar üretilmesini istiyoruz. Bu formaların iç sahada oynayacağımız her maçta giyilmesini istiyoruz. Taraftarlar olarak kulübe bu mesajımızı gönderip en büyük hayalimizin gelecek sezonda gerçekleşmesini istiyoruz. Siz de bize destek vermek istiyorsanız ve en az armamız kadar kutsal olan esas formamızı tekrar bu takımın üzerinde görmek istiyorsanız, lütfen açtığımız sitede bize destek verin. İsim soyadınız ve dilerseniz vermek istediğiniz mesajınızla Tam Galatasaray Parçalısı'na kavuşmamıza destek olun.

Edinmek istediğiniz bütün bilgileri açtığımız sitede bulabilirsiniz. Eğer bizimle aynı düşüncede iseniz lütfen destek verin ve destek toplayın. Ne kadar fazla olursak kulübün biz taraftarları ciddiye alması o kadar kolaylaşır.

Biz bu siteden ve yapılan imza kampanyasından hiçbir maddi kazanç sağlamayacağız. Başarılı olduğumuz takdirde ve kulübün biz taraftarları dinlediği ve özlem duyduğumuz esas iç saha formamıza kavuştuğumuz zaman duyacağımız manevi kazanç zaten paha biçilemez.

Bu sitenin yapımını gerçekleştiren sevgili arkadaşım Onur TOK'a ne kadar teşekkür etsem azdır.


Sitenin direkt linki: www.parcalinasahipcik.com

7 yorum :

Özgür Şeker dedi ki...

çok başarılı olmuş. tebrikler.

ismailinc dedi ki...

güzel bir düşünce ve çalışma. tebrikler.

rtamer18 dedi ki...

tam parçalıdan kastımız üst belli beyaz şort kırmızı çorap mı üst 2008/2009 parçalısıydı 1 maçta kam parçalı giymiştik sanırım radyo spor cup 3. maçı werder bremen ile

Gian ULUCIAI dedi ki...

Destek verilmesi gereken bir kampanya, beyaz şort kırmızı çorap olayı da çok doğru fakat 100. yıl formamız tam parçalı tanımına uyuyor. Hatta adidas çizgileri siyah ve en sırt tarafındaki çizgi diğer ikisine nazaran ters renkte kalıyor. öndeki dev logoyu ve içindeki yıl/şampiyonluk muhabbetini saymazsak bence 100. yıl parçalısı tam parçalıdır.

Yıldırım dedi ki...

2008-2009 yılı formamız tam parçalı değildir.. öyle olması için kol bitişlerinin omuza kadar olması gerekir, halbuki yakaya kadar devam eder ve göğüsteki parçayı üstten keser.. 100.yıl formamızın da keşke reklamsız ve öndeki logosuz hali de satılsaydı, o haliyle sade bi görünümü olmadığından tam parçalı gibi algılanmadı..

Burak Eken dedi ki...

Harika bir çalışma. İnşallah destek çok olur.

victorieux dedi ki...

biz parçalıya sahip çıkıyoruz da kulübün kendisi çıkmıyor.bugün de aslan formayı giyeceklermiş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır