Bu Blogda Ara

18 Eylül 2010 Cumartesi

HİKAYE #2


Biz Bucaspor sarı-lacivert çubuklu giymesin sakın derken, adamlar sarı-beyaz parçalı forma giydiler iyi mi... Ülkemiz futbolu formalar açısından zaten berbat, ancak hiçbir iş mi doğru düzgün yapılmaz be kardeşim (!) Manchester City daha sezon başlamadan hangi formalarını hangi maçlarda giyeceğini yazıyor. Bizde bir gün uygulanan kural, diğer günün küne uymuyor. Tamam Bucaspor'un forması oldukça açık renkti, ancak formanın açıklığı-koyuluğundan çok kural, renk benzerlerliğini dikkate alır. Rakibin bir tarafı tamamen sarı, aynı şekilde senin de bir tarafın tamamen sarı... Bu maç oynanabiliyorsa, kimse bize uydurma hikayeler ile gelmesin. Ne federasyon, ne kulüp. Kimse uydurmasın kafasından, Antep maçı da oynanırdı.


Evet 2 takım da koyu olurdu sahada, ancak renk çakışması Bucaspor takımının renk benzerliğinden fazla olmazdı. Ayrıca Bucaspor'un kaleci formasının da sarıya çok yakın bir yeşil tonunda olduğunu söyleyelim. Kısacası geçen hafta yaşanmışsa eğer gerçekten, bu haftanın olmaması lazımdı. Metin Oktay'ı anma gününde parçalı giyilmemesi, bunun aylar öncesinden ayarlanmamasını bir kenara bıraktım (ki esas skandal odur). Kural açısından da ben bu haftadan farklı görmüyorum durumu.

9 yorum :

Adsız dedi ki...

http://www.ajansspor.com/resimv3/gs_bucaspor_19_09_2010.jpg

adamlar bizde daha tam parçalı yapmış..hale bakk gövde beyaz kollar sarı gövde sarı kollar beyaz..

Selocan dedi ki...

Bu da tam parçalı değil ama. Arka tarafları ön tarafları ile aynı renkte. Zıt olması lazım tam parçalıda. Bu forma stilini Galatasaray 97-99 arası parçalısında ve de 03-04'te giydi. Galatasaray için yanlış tiplerden biri, ancak Buca giysin bize ne :))

Adsız dedi ki...

tabiki değil 8 parça olduğunu geçen günkü yazıda okuduk ama resmini görünce dikkatimi çekti öyle .. biliyorum çok erken ama 2011-2012 formalarını merak etmeye başladım bide asy özel forma ile ilgili daha fazla yazı bekliyoruz :)

Selocan dedi ki...

Henüz hazırlanmamıştır formalar zannediyorum. Daha vardır 2011-2012'ye. Ancak tek isteğim sesimizi duyup adam gibi parçalı çıkartmaları. Başka hiçbir forma umrumda değil.

ASY Özel formasını da detayları öğrendikçe yazarız. Bir kaç yazı oldu, ancak devamı gelir ilerleyen günlerde.

victorieux dedi ki...

http://img440.imageshack.us/img440/3305/pral.png

selocan resimdeki parçalının kolları zıt renkte.avrupa parçalısı da değil.ne iş anlamadım

Burak Eken dedi ki...

@victorieux:

Ya forma çakmadır ya da arkadaş terziye götürüp, kolları söktürerek ters diktirmiştir. :)

Adsız dedi ki...

bide sahte forma çıkıyomuş başkana sahte forma imzalatmak XD

Selocan dedi ki...

Çakma abi forma, ne olacak başka. Yok ki böyle bir formamız. Başkan da ona mı dikkat edecek. Adam Store'a kadar giriyor bir tane store görevlisi bakmıyor, Adnan Polat mı bakacak formanın çakmalığına. Talihsiz olmuş.

Burak Eken dedi ki...

@Selocan:

Bence talihsizlik değil, çok güzel olmuş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır