Bu Blogda Ara

12 Eylül 2010 Pazar

MAÇ ŞORTLARI


Calibra'dan edindiğim bilgiye göre, Adidas ile sezona başladığımız ilk senelerde (05-06'da) ve sonraki 2 sezon boyunca formaların maç şortları satılıyordu. Ancak 2008-2009 sezonundan itibaren maç şortu Store'lara gelmedi. 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında replika adı altında satılan, ancak yine de epey bir fiyatı olan dandik armalı, climacoolsuz taraftar şortlarına mahkum kalmıştık (ben şort almam da, alanlar kalmıştı). Fakat Store bu sene tekrar maç şortlarını geri getirmiş. Fiyatları bir taraftar forması kadar, ancak en azından adam gibi arması ve bir teknolojisi var (vardır diye umuyorum). Ben internetten baktığım kadarı ile konuşuyorum, beyaz ve krem formanın maç şortları satılıyor. Belki Çadır'da Mercan formanın da şortu satılıyordur ki, kombinasyon forması olduğu için onun şortunun satılması önemli ve gerekli.


Bize ekstra maliyeti olduğunu düşündüğüm maç şortlarının tekrar satışına başlanması forma severler için güzel bir hamle, tek ve en önemli eksik siyah şortu da satışa çıkartırlarsa mercan formanın altına ben bile alabilirim.

3 yorum :

Inferno dedi ki...

Selam.
Siyah sortun replika versiyonu Store'larda satiliyor. Maç versiyonu çikacakmis ama haftalardir bekliyorum.
Birde su mercan konç olayini anlamadim. Arastirmanda gelisme varmi?

Selocan dedi ki...

mercan konçu pek araştırmadım. Maçlara o şekilde çıkmayacağımızı biliyorum. Herhalde rengi ilgi çeker, millet halı sahada falan giyer diye çıkartmışlardır. Yoksa resmi maçlarda kullanmayacağız.

Mercanın taraftar şortu bile bir aşama. Maç şortu çıksın belki alırım.

pepino dedi ki...

şu logoyu bari satılanlarda sağ aşağı koysalardı böyle çok çirkin gözüküyor

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır