Bu Blogda Ara

28 Ağustos 2009 Cuma

1989'DAN 1905'E FORMA / RESİM ARŞİVİ

Bu arşive artık yan taraftaki sağ kolonda, anket kısmının hemen altından ulaşabilirsiniz. İstediğiniz yıl aralığına tıklayıp o sezonlarda giymiş olduğumuz formalarımıza ulaşabilirsiniz. Arşiv yapmak isteyenlere kolaylık yapmış olduk. Site içinde aramaktansa bu şekilde daha kolay olmuştur sizler için. Bir yandan tarihteki formalarımızı tanırken diğer yandan Galatasaray'ın da büyük bir resim arşivini paylaşmış olduk. Tabi ki burada bütün minnet ve teşekkürler Sercan Sevinç'e

Tarihlerde bir yanlışlık yaptıysak lütfen yorum kısmında paylaşıp düzeltin. Ayrıca sizin elinizde de burada bulunmayan Galatasaray formaları resimleri varsa yine yorum kısmına link olarak gönderebilirsiniz, burada paylaşırız diğer insanlarla.

Şimdiki resim arşivi konusu 1990'dan 2001'e Galatasaray formaları. Koleksiyonumdaki formalarımın resimleri değil tamamen maç fotoları yer alacak bu seride. Onu da daha sonra sağ kolonda paylaşacağız.

Bu arada Blog'un da görünüşünü değiştirme projesi var. Bu basit görüntüden kurtulalım dedik. Tabi ben anlamam bu işlerden. Bunu bizim için LAPPAPPA ekibi yapacak kendileri ayrıca zaten bu blogun da yazarları.

9 yorum :

vobeya dedi ki...

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/lo/lotto-01-02-galatasaray-home-shirt.gif

aabi bu formaya kırmızı forma demiştin.yakından bi resim var.bir daha bakar mısın

Selocan dedi ki...

:) Vobeya o forma kırmızı forma. Yani resim tabi ki turuncu ona diyecek bir şeyim yok. Adamlar turuncu yapmışlar kırmızıyı. Fakat formaları biliyorum bizim ilk turuncu formamız geçen seneki formaydı. Hani forma şöyle 70'lerde olsa tamam atladık derim de hem 2001 yılında GSStore'da vardı zaten turuncu forma olsaydı çoktan alırdım :)

Yok yani bizim turuncu formamız 2001'de ilki geçen seneydi.

Ama resim turuncu onda haklısın.

vobeya dedi ki...

saol selocan.açıklamalar için teşekkürler:D

vobeya dedi ki...

saol selocan.açıklamalar için teşekkürler:D

Selocan dedi ki...

Sana istersen ayrıntılı bir liste yapayım vobeya bana mail gönder. Şöyle reklamları farklı olanlar yakaları farklı olanlar armaları farklı olanlar türk bayrağı olanlar olmayanlar.

Ancak resimli yapamam hepsinin resmi yok fakat Excel'de yaparım istersen senin için. Ama bir kaç güne yollayabilirim beklersen ??

Adsız dedi ki...

abi anket kısmının üstü gerçekten boşmu yoksa bendemi möylemi gözüküyor

Selocan dedi ki...

GSSTORE reklamı ve linki var orada. Ben de çıkıyor ama bir daha yükleyeyim bakalım.

Selocan dedi ki...

İnternet Explorer 'ın aptallaması. Ben Chrome kullanıyorum orada çıkıyor Firefox'ta da çıkıyor herhalde explorer yükleyemiyor htmlsini

Adsız dedi ki...

evet chromede çıkıyor

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır