Bu Blogda Ara

21 Ağustos 2009 Cuma

2288 FORMAN İLE GEL !


Galatasaray Pazar günü AliSamiYen'de oynayacağı Kayserispor maçında 2288 (Mor) forma ile sahaya çıkacak. Galatasaray'ın bu sene en çok satan forması olan Mor forma AliSamiYen'de 2. kez giyilecek. Daha önce 2288 ASY'de ilk kez Maccabi Netanya maçında giyilmişti ve maçı 6-0 kazanmıştık. İlk maçında uğurlu geldiğine inanmış olacaklarki Kayserispor karşılaşmasında yine Mor forma giyilecek.

Kulüp ayrıca taraftarlara da çağrıda bulundu. Maça gelen taraftarların mor forma ile gelmelerini istedi. Bu sezon en çok satılan formamız olduğu için stadda bir bütünlük olacaktır diye düşünüyorum. Pek çok mor forma göreceğiz gibi.

Keşke bu görüntü ASY'de oynarken Sarı Kırmızı olsa. Futbolcular AliSamiYen'de ki maçlara keşke sadece Parçalı forma ile çıksa ve taraftar da ASY'yi maç zamanı mor yerine sarı kırmızı yapsa. Biz her zaman iç saha maçlarında Parçalı'dan yanayız fakat yönetim böyle bir karar almış futbolcular mor forma ile çıkacakmış taraftardan da mor forma ile destek vermeleri istenmiş saygı duyarız. Zaten en çok satılan formamız, maçtan önce çadırda stoklar bitecektir.

1 yorum :

halk dedi ki...

ben de aynı fikirdeyim ve parçalı formamla tribünde yerimi alacağım, yönetim kovmaz inşallah:)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır