Bu Blogda Ara

29 Ağustos 2009 Cumartesi

1990'DAN 1992'YE GALATASARAY FORMALARI

1990-1991 SEZONU GALATASARAY FORMALARI

Adidas marka formalar kullanıldı.

Parçalı forma




Çubuklu Forma

Çubuklu forma biraz karışık. O sezon çoğunlukla çubuklu formayı giymişiz. Hem 1989-1990 Sezonu çubuklusunu yani Sarı V yaka ortadaki çizgi kırmızı, hem de Kırmızı V yaka ortadaki çizgi sarı olmak üzere.


Sarı V yaka ortadaki çizgi kırmızı olan versiyon


Bakmayın 1991-1992 Dediğine. 91-92'de Umbro ile anlaşmıştık.



Kırmızı V yaka ortadaki çizgi sarı olan versiyon

1991-1992 Sezonu Galatasaray Formaları

Bu dönem Galatasaray Umbro ile anlaşmıştı ve Umbro kendine has tasarımları ile Türkiye'ye yenilik getirmişti. O sezon tarihimizde ilk kez ne çubuklu ne de Parçalı forma kullandık, o sezon formalarımız Şimşek desenliydi. Umbro bu tasarımı dünyanın çeşitli kulüplerindeki takımlarda da uygulamıştı o dönem.

Home Şimşek Forma






Bu forma sezonun büyük çoğunluğunda kullanıldı ve o sezon 2 farklı göğüs reklamı ile çıktık sahaya. Biri Show TV, diğeri Adec Saat.

Away Şimşek Forma




Hiç kullanılmamış 3rd forma


Yukarıdaki forma hiç kullanılmadı. Umbro tarafından kulübe gönderilen 3rd forma renklerinden ötürü olsa gerek tek bir maç dahi giyilmedi. Bu sebeple maç fotosunu bulamadım doğal olarak. Mor formaya laf edenler bir de bunu düşünsünler :)

4 yorum :

Adsız dedi ki...

abi uefa kuralları süper kupa maçında geçerli değilmi.
barça formasının arkası düz değildi

Selocan dedi ki...

Bilmiyorum ki ben de dün dikkat ettim şaşırdım. Geçerli olması lazım sonuçta UEFA'nın organizasyonu.

Unknown dedi ki...

süper bir blogunuz var, öncelikle tebrik etmek istiyorum

hiç kullanılmamış 3. formadaki arma muhteşem görünüyor, yeni formalarda armanın bu şekilde olması keşke mümkün olsa en azından bir formanınki bu şekild eolabilir belki

Selocan dedi ki...

Tesekkur ederiz mehmet

1991-92 sezonunun 3 formasinda da logo bu sekildeydi. Arka plansiz sadece GS armasi. Guzel gozukuyor evet ama eksik aslinda. Cunku o arkadaki beyaz fon da armanin kendisine ait yani aslinda o fon olmadan arma yanlis veya eksik oluyor. Tipki lottolarda baslayip 06-07 de son olarak kullanilan siyah fontlu sovalye arma gibi o da yanlisti mesela. Guzel gozukebilir ama benim sahsi fikrim armamizin degismemesi yonunde. Gs armasi arka fonu beyaz oval zemin.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır