Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2009 Cumartesi

ÜLKER REKLAMI İSTEMİYORSANIZ



Daha önce AVRUPA'DA DİKİŞ ARMA ve FARKLILIKLAR adlı başlıkta 05-06 Sezonu formalarında Avrupa'da satılan ve Türkiye'de satılan versiyonlarının farklı olduklarını söylemiştik.

Bugün My Football Kit Designs bana bir mail gönderdi. Kendisi Londra'da yaşıyor ve Londra'daki Adidas mağazasına gitmiş. Burada neredeyse bütün Adidas takımlarının formaları varmış. Galatasaray ve Fenerbahçe formaları yanyana duruyormuş ve Galatasaray formasına baktığı zaman şaşırmış mı bilmiyorum ben şaşırdım anlatınca :). Formanın üzerinde o bizim çok tartıştığımız sırtta Ülker ve kollarda avea reklamları yokmuş. Burası orjinal bir Adidas mağazası Londra'da, Eminönü veya Turistik şehirlerimizdeki dükkanlardan değil yani. Formanın sırtında Ülker, kollarında ise Avea yazısı yok, sadece göğüste Türk Telekom yazısı mevcut. Artık ülker veya avea reklamını istemeyenler Yurtdışında bir tanıdık bulacak, sipariş edecek anca o şekilde bu reklamdan kurtulabilecekler. Bu arada fiyatını da söyledi 45 pound yani yaklaşık 112 Lira, bizimkinden 25 lira daha pahalı. Buraya getirtmesi tanıdık yoksa bir 8 pound kargo yani 45 lira masraf yapıp ülkersiz bir formaya kavuşabilirsiniz seçim sizin. Ben düşünüyorum açıkçası :). Bu arada internetteki gizemli reklamsız formaların da sırrı çözülmüş oldu. Takıma katkı yapmayı düşünmezseniz Ebay'de 1 eurodan açılan ve arkasında Ülker reklamı yazmayan parçalı formalar var. Ama rağbet etmeyin bu paralar kulübe gitmiyor !!!


Ayrıca My Football Kit Designs formamızın Adidas'ın üvey evladı gibi durduğunu söyledi. İnsan tabi Chelsea'yi Real'i Bayern'i görünce o şekilde düşünebilir. Avrupa'nın önde gelen takımları ve Fenerbahçe de dahil Armaları ve Adidas 3 çizgileri hep dikişmiş. Hatta ingiltere 3. lig takımın dahi formasında Adidas 3 çizgileri ve arma dikişmiş. Artık buna kim karar veriyor bilemiyorum. Armamızın bir şirket anlaşması olduğunu biliyoruz ayanux bizi aydınlatmıştı. Ünlü bir tasarım firması bu logoları formamıza gönderiyor biz de basıyoruz işte. Aynı firma ya dikiş yapsın ya da bıraksın bu işleri dünyaca ünlü olması beni bağlamıyor. Kendileri kollara basılan Şampiyonlar ligi logosunun da mimarlarıymış ama ben beğenmiyorum :). Omuzlardaki 3 çizginin dikiş olmasına gelirsek; Bizde mor dikişli, fakat diğer 2 formamız da o çizgiler dikiş değil. Kalitesiz gözüküyor. buna kim karar veriyorsa değiştirsin fikrini.

Londra'dan aktarıcaklarımızı bu kadar. Teşekkür ederiz My Football Kit Designs. Bir de formanın arkasından bir resim rica edecektim senden :)

17 yorum :

Adsız dedi ki...

http://fossacimbom.blogspot.com/2009/08/reklamsz-forma.html

(...)

Resimler ve bilgiler için teşekkürler Galatasaray Formaları Blog.

Adsız dedi ki...

Enteresan bir soru olacak gibi ama bu formalardan Kıbrıs Rum Kesimi'nde veya Yunanistan'da bulma ihtimalimiz var mı?

Selocan dedi ki...

Hiç fikrim yok, ben de ilk defa dün öğrendim bu durumu. Ama bence Türkiye hariç her yerde Reklamsız bulabilirsin. Yurt dışı olsun yeter. Tabi araştırmak lazım

Adsız dedi ki...

Eğer durum öyleyse Atina veya Magosa'dan getirtebilirim formaları :)

Selocan dedi ki...

İmkanın varsa getirt tabi Mutlaka adidas mağazalarında reklamsızdır formalar. Bu sadece bize özel diye düşünüyorum. Ya da şu var formalar nereden gidiyor acaba ? Yakın ülkere türkiyeden de gidiyor olabilir li o zaman reklamlı olma ihtimalleri var heleki Rum kesimi. Ancak avrupanın içlerine doğru bence artık Türkiye'den göndermiyorlardır Portekiz veya Almanyadan gidiyordur onlar da reklamsızdır.

Adsız dedi ki...

Atina'dan haber bekliyorum.
Kanada'da bu durum mevcutmuş, bilgisi geldi.
Magosa'dan haber bekliyoruz, yarın veya ertesi gün gelicek haberi :)

Munchen ve Lyon'dan haber bekliyoruz :)

Selocan dedi ki...

:) Ne diyeyim abi 4 koldan saldırmışsın anında. Bu arada bize de bildirirsen sevinirim ben de merak ettim açıkçası. Teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Bilgiler gelirse haberlerini yazarım, Kanada'dan getirtmeye kalksam en az 150 euroya patlayacak :)

Almanya'dan veya Fransa'dan falan gelicek birilerini bulsam anında aldırıcam formayı..

UEFA forması gibi mübarek :)

Selocan dedi ki...

Dediğim gibi senin blogda, Ocak ayı gibi ucuzluyormuş formalar bekleyebilirsen bekle derim ben. Ülker reklamı insana neler yaptırıyor bu sene yurt dışı satışları patlar :)

Adsız dedi ki...

http://s615.photobucket.com/albums/tt232/footballer2010/1a-1.jpg

bizdede bu şekilde logoyu istediğin yere koyma olayı varmı acaba

Selocan dedi ki...

yok bizde boyle birsey.

Adsız dedi ki...

UEFA logosunu sticker olarak nerde bulabilirim :)

Forma hakkında çok orjinal planlarım varda :D :D

Selocan dedi ki...

FCN Arkayı da full kırmızı yapman lazım onu nasıl yapıcaksın :)Bilmiyorum ki eski logolar Başarsporda var hala fakat 2000 senesi logosu :)

i! FuRKaN !i dedi ki...

daha önce de söylemistim almanya kölndeki adidas shop + gs storea ugrayip formalar hakkinda bilgi werecektim, inanin zaman bulamiyorum bu aralar cok yogunum, haftaya insallah sizlere burdaki durumlari aktaracagim...

Adsız dedi ki...

Müjdemi isterim hooooooopppppp :) :)

Avrupa'daki formalar böyle, Türkiye'de reklamlar geçerliymiş sadece.

Avrupa'da Adidas Store'larda satılan hiçbir formada TURK TELEKOM dışında reklam yokmuş.

ADIDAS Store'larda bu tür formalar mevcut. GS Store'larda ise Avea ve Ülker'li formalar mevcut.

Hadi gözümüz aydın..

----

Bu arada Selocan..

Çok bomba bir haber var fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atarmısın, acil olarak..

Haberi teyit ettirmemiz gerekiyor.

Selocan dedi ki...

Gözümüz aydın ben aldım parçalı ama bakıcaz bitane de reklamsız alırım :)

Inferno dedi ki...

Ben Paris Champs-Elysées deki Adidas Shop'u aradim ve Galatasaray'in Parçali formasi mevcutmus, 2288 ile beyaz forma yok.
Bir kaç gün içinde oraya ugrayip formayi inceleyecegim.
Ayrica fiyat 75€ yani 160TL kadar tutuyor, bir reklam için o kadar fark deger mi bilmiyorum.
Ben sahsen Istanbuldan GS STORE lardan formalarimi gettirtim Parçaliyi reklamsiz diye alirmiyim bilmiyorum.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır