Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2009 Pazartesi

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y


Saymışsınızdır :) Takımımızın ismi tam 11 harften oluşuyor.

İşte bu fotoğraftaki o güzel ayrıntıyı ayanux farketti ve 1939'DAN 1930'A GALATASARAY FORMALARI #1 bölümünün yorum kısmına güzel bir yazı yazdı. Yahu açıp bir başlık yazsana şuraya :).

Resim Galatasaray ile İzmit Gençler maçından. Futbolcular, yöneticiler, bayağı kalabalık bir ekip beraber fotoğraf çektirmişler. Galatasaray'lı futbolcuların üzerlerine dikkat ettiğiniz zaman hepsinin formalarının ön kısımlarında çok büyük harfler yer alıyor. Ben baktığımda G-L-R ve A'yı görebildim. Ve ayanux 'un da farkettiği üzere o maçta 11 futbolcumuzun üzerlerinde 11 tane büyük harf ve bu 11 harf de gayet tabi GALATASARAY'ı tamamlıyor. Çok güzel bir düşünce olmuş. Keşke 11 oyuncunun yanyana çekilmiş bir fotosu olsaydı. Biraz dağınık olmuş fakat amacı anlayabildik.

Ayrıca ayanux bunun gibi başka olaylarında yaşandığını anlatıp örneğini yazmış yorum kısmına. Mesela darbe zamanında Beşiktaşlı kaleci dışındaki 10 futbolcu göğüslerine K-E-N-A-N-E-V-R-E-N yazdırmışlar.

Yine aynı şeyi yapalım bir özel maçta falan :)

5 yorum :

müşkülpesent dedi ki...

biz bunu 2001-2002 sezonunda kulübe mail yoluyla teklif ettik hiç değilse avrupa kupası maçları öncesi seremonide üzerlerine giydikler eşofmanların üstünde yazsın istedik ama olumlu veya olumsuz bir cevap gelmedi

Selocan dedi ki...

Evet en azından eşofman üstüne olabilirdi. Ama kulüp kimseyi dinlemiyor ki şaşırmadım o yüzden.

nothing dedi ki...

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y yazan formaların bir kısmı :)
http://img269.imageshack.us/img269/2623/18009410.jpg

L dedi ki...

kenan evren mi?
hey yarabbi. daha neler duyacağız.

müşkülpesent dedi ki...

halkın takımı sol görüşlü bjk pek bir yalakadır esasında

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır