Bu Blogda Ara

23 Ağustos 2009 Pazar

AVRUPA'DA REKLAM YOK


FCN Blog, ÜLKER REKLAMI İSTEMİYORSANIZ başlığından sonra sağolsun araştırdı. Bütün imkanlarını, tanıdıklarını devreye soktu ve az önce haberi ulaştırdı bize. Avrupa'da hatta Kanada'da ve bundan çıkardığımız üzere Türkiye hariç dünyanın her yerindeki Adidas Mağazalarında satılan formalarımız sırtta Ülker ve kollarda avea olmadan satılıyor. Buradan duyuralım.

Eğer Ülker reklamından nefret ediyorsanız ve yurtdışında yaşayan bir tandığınız var ise Avrupa'da ki bir Adidas mağazasından, eğer Galatasaray formaları satıyorsa tabi, bu reklamsız versiyonları edinebilirsiniz.

Formaların Türkye'de satılan versiyonlardan daha pahalı (yaklaşık 120 lira) olduğunu da hatırlatalım.

FCN Blog Bu kadar kısa sürede bize bu haberi ulaştırdığın için teşekkür ederiz. Müjdeli haber hakikaten :)

3 yorum :

Adsız dedi ki...

Fiyatının farklı olmasının sebebi çok açık.

Nasıl ki Türkiye'de diğer takımların forması 110 lira gibi bir fiyata sahipse satılan ülkelerde formalarımız "diğer ülke takımları" olarak ayrılıyor.

OTHERS-GALATASARAY HOME JERSEY 09/10

diye etiket varmış üzerinde :)

Bu yüzden 120 lira civarında fiyatlar yaklaşık olarak.

Kanada'da Galatasaray formasının satılmasından gurur duyduğumuda söyleyebilirim.

borgakanturk dedi ki...

Fransa fiyatlari:

Bu sezonun parcali formasi (ULKER'siz ve AVEA'siz ) Marsilya'da futbol formalari satan bir dukkanda yeni sezon reyonunda mevcut. Ama reyondaki fiyatlar fiks gibi 70 ila 75 euro arasinda degisiyor.

Barcelona'nin formasi da 70, Galatasaray parcalisi da 70 euro. Bu neredeyse Turkiye fiyatinin iki kati. Sadece ulker ve avea reklamlari yok diye 140 tl.den biraz daha fazla para vermeye deger mi sorgulatiyor insana?

Store dan almak daha mantikli gozukuyor. (Yanina bir de "Ali sami yen dedi yendik!" atkisi alinabilir eger hala kaldiysa.)

armAsıgı dedi ki...

Bir Ülker için bu fark verilmez bence. Onun yerine iki tane forma alsan Ülkerli daha iyi...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır