Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2009 Pazartesi

MOR FORMADA 3 ÇİZGİ DİKİŞ

Aklıma şimdi geldi yazayım. Mor formamızın omuzlarındaki beyaz Adidas çizgileri Parçalıda olduğu gibi formanın kendi deseni değil, yani kumaşla bir değil. Çizgiler dikiş.

Ben hep severim şu çizgilerin dikiş olma olayını. Aslında her ayrıntının dikiş olmasını seviyorum daha bir kalite gözüküyorlar.

Bu arada Ocak ayında çıkacak olan Kırmızı formamızın da çok büyük ihtimalle çizgilerinin dikiş olacağını söyleyebilirim.

5 yorum :

vobeya dedi ki...

http://www.webaslan.com/galeri.php?frm_id=396&sira=11#galeri_anchor


bu formada neden 1905 efendileri logosu yok

borgakanturk dedi ki...

http://www.2288gs.com/ adresinde bahsediyor. 2009 yılında parçalı forma linkine tıklandığında açılan metinde.

Taraftar için olan orijinal formalarda o logo varmış sadece.

Lig maçlarında giyilenlerde böyle bir logo yok.

Selocan dedi ki...

Vallahi benim pek bilgim yok neden olup olmadığıyla ilgili. Ancak bence formalarda maça çıkarken öyle istenilen yere istenilen logo konulamıyor. O yüzden futbolcuların formalarında efendiler logosu yok büyük ihtimal kural dışıdır. UEFA kurallarını ben koymuştum buraya oldukça katı kurallar var zannediyorum bu logonun maç sırasında kullanılması yasaktır.

burakkab dedi ki...

dikkatinizi çekmiştir bu yıl bütün formaların kollarında turkcell süper lig logosu yapıştırmışlar..ama bildiğin yapıştırma biraz uyduruk duruyor..bence seneye bundesliga premier lig vs. liglerde olduğu gibi o logoyu kaliteli bi şekilde oraya koysalar güzel görünebilir..

halk dedi ki...

süper lig logolarıler çıkartma gibi hakikatten, aynı olay italya'da da var, eto'nun kolunda bütün maç süper kupa logosu sallandıydı. malzemeciye mi diktirtiyorlar ne ediyorlar artık.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır