Bu Blogda Ara

5 Ekim 2009 Pazartesi

TURKCELL SÜPER LİG YENİ LOGO

Sezon başı uygulanmaya başlanan ve ilk 7 haftada beyaz, yuvarlak bir fon içine Turkcell Süper Lig logosu barındıran patchler 8. haftaya girerken şekil ve renk değiştirmişler.

Dünyadaki bütün büyük liglerde de uygulanan ve o hep bahsedilen "marka değeri" geyiğinin bir sonucu olarak ortaya çıkan, lig maçlarına çıkarken her takımın sol omuzlarına kondurması gereken ve 7 hafta sonunda değişen yeni lig patchlerimiz resimlerdeki gibidir. Eskisi ve yenisini koyuyorum, hangisi daha güzel siz karar verin :).

Bu arada 3 formamızın da Adidas çizgileri kolların ucuna kadar ulaşmayıp omuz hizasında bittiği için bu patchlere yer kalmış. Eskiden Şampiyonlar Ligi veya UEFA patchleri Adidas çizgilerinin üzerine konardı. Yeni formalarızda ise adeta bu patchler için yer ayrılmış. Özellikle Parçalı'da çok şık duruyor bu özellik (Tabi ki UEFA Patchinde, avea da olmayınca !)

Eski TSL Logo




Yeni TSL Logo




UEFA EUROPA LEAGUE LOGO


Bir Logo bir takıma bu kadar yakışır !

7 yorum :

Özgür Şeker dedi ki...

Beyaz daha iyiydi mavi hiç yakışmıyor bizim formalarımıza.

L dedi ki...

abi sen o kadar uefa (avrupa ligi, her neyse)logosu yakışıyor dedin, tuttular bizim formaya mavi logo denk geldi, yorumunu alıym:D

Selocan dedi ki...

Şom ağızlılık bu olsa gerek :)

liverpoolandkop dedi ki...

Komplo Teorisi:

UEFA Avrupa Ligi Logosu Sarı-Kırmızı olduğu için boğazın öbür yakasında kalan ezikler çok isyan etmişlerdi.

Bazılarının teşvikiyle sevgili fenerasyon'umuz TSL Logosunu Laciverte çevirip formamıza bir şekilde o rengi sokmak istemiş olabilirler.

Adsız dedi ki...

tsl logosu iğrenç...

şu uefa avrupa ligi logolu formalar satılmaz mı yav? :D sanki adamlar logoyu bize özel hazırlamışlar. bu kadar güzel uyar ancak.

premier lig takımları falan bu tür logolu formalar satıyor ekstra ücret karşılığı sanırım.

Cem Kalay dedi ki...

Şu avrupa ligi formaları satışa çıksın, hatta ekstra ücret olsun, parçalı ve beyaz almayan top olsun. Aha buraya yazdım.

Selocan dedi ki...

Ah ah kim almaz ki? Parçalı mutlaka alınır zaten kaç para olursa olsun.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır