Bu Blogda Ara

7 Ağustos 2009 Cuma

KALECİ FORMALARIMIZ #2

Daha önce yarım yamalak, lansmandan çekilen fotoların aksine TFF'nin katalogundan çekip çıkardığım kaleci formalarımızı birkez daha paylaşayım sizinle. Tartışmasız bu seneki tüm takımlar içerisinde en güzel kaleci formalarına sahip takım biziz. Resimler aşağıda, asıl kaleci kazakları üstadı ayanux belki bişeyler yazmak ister. Ben sadece resimleri koyuyorum zaten fazla söze de gerek yok oldukça başarılılar. Leo'nun giyeceği forma çok şık özellikle.



2 yorum :

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

kaleci forma seti 1'i beğendim ama gözüme takılan bi şey var neden leo franco 2 maçtır eski forma giyiyor? takımımız yeni formaları giymeye başladı ama kaleci forması hala eski. bu konuya bi açıklık getirilirse sevinirim..

ayanux dedi ki...

bence son derece başarılı bir forma seti olmuş. belki son formanın baskın rengi olan altın sarısı yerine beyaz ya da gri renk seçilebilirdi.

home kaleci forması bu sene en cok tutulan adidas tasarımlarından biri olan adidas campeon tasarımıdır. bildiğiniz üzere aynı tasarım mor formada da kullanıldı. adidas bu işe 2004 yılında başladı. eskiden kaleci formaları ile takım formalarının tasarımları birbirinden farklı olurdu. yani bir kaleci forması tasarımını hiç bir oyuncu formasında göremezdiniz. 2004 den sonra ise zannediyorum ki üretim ve ulaştırmada yaşanan zorluklardan sebep bu alışkanlık değiştirildi ve işin kolayına kaçıldı.
neyse home kaleci formasında kalmıştık. son derece güzel, sade ve olması gerektiği gibi bir forma olmuş. ben şahsen çok beğendim.

away kaleci forma seti ise yine bu sene en fazla kullanılan tasarımlardan biri olan adidas tiro tasarımıdır. bu tasarımı ilk kez ispanya üzerinde gördük hatırlarsınız. beşiktaş, tiro nun biraz daha modifiye edilmiş versiyonunu kullanıyor. tiro da campeon gibi oyuncu forması olarak kullanılabiliyor yani.
neyse bu formada aynen olması gerektiği sade güzel ve göze hoş gelen bir forma seti.

third kaleci forma seti ise yine tiro. sadece renk secimi biraz başarısız. daha iyi olabilirdi.

bu arada uzun süreden beri ilk kez dirsek ped li kaleci formalarını gördük. iyi oldu valla. kaleci forması kaleci forması gibi olsun her zaman.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır