Bu Blogda Ara

28 Ağustos 2009 Cuma

NUMARA BASILIRKEN


Blog takipçilerinden Caner, Arena ekibi gibi almış makinesini, formasına isim ve numara basarlarken Store çalışanları, bu anı görüntülemiş. Kendisine teşekkür ederim paylaştığı için. Bir star gazetesi spor sayfası başlığı gibi bir başlık da açabilirdim "BASKI"N ANI diye ama yapmayayım dedim :)

Bu arada resimlerden anladığım kadarıyla numaralarımızın üzerinde bulunan GS logoları aslında üzerinde bulunmuyormuş. Numaranın o kısımları GS arması şekline boş bırakılmış (kesilmiş, oyulmuş neyse artık) ve arkadan formanın rengi ortaya çıkacak şekilde düşünülmüş. Bu şekilde Caner'in formasında da olduğu gibi eğer tek haneli ve alt kısmı parçalı kısmın ortasına gelecek şekilde bir numara seçerseniz Bu logonun yarısı kırmızı yarısı sarı oluyor ve güzel güzüküyormuş.


Ancak çift haneli bir sayı basıldığında bir logo sarı diğeri kırmızı güzükecek.

Bu arada Caner numara 8 onu gördük, isim olarak kendi ismini mi yoksa Barış Özbek'i mi yazdırdın?

Teşekkür ederim fotolar için Caner. Sayende fontlarımızı da yakından görmüş olduk.

resimler bu arada oldukça büyük, üzerlerine tıklayıp inceleyebilirsiniz.

9 yorum :

Adsız dedi ki...

Dikkatinizi çekerim.. Her formaya bi özel font var iyi bakarsaniz.. Parçalinin beyaz fontunun kenarlari kirmizi.. Mor formaninkinin kenarlari mor.. Beyaz formalarinkide tamami kirmizi ve kenarlari beyaz....

ayanux dedi ki...

acaba caner arkadaşımız numaraların yapışık bulunduğu şeffaf plastiği yakından incelemiş mi ? üzerinde bir marka veya copyright görmüş mü? ya da bir seri numara ? böylelikle tasarımı kimin yaptığını da öğrenebiliriz.

müşkülpesent dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=7HEts5UJgdA

bu linkteki cork city şampiyonlar ligi ön eleme maçının ikinci ayağında çok nadir giyilen ve aradıkların arasında bulunan kırmızı umbro forma var. bu takımı eledikten sonra meşhur manchester utd. maçlarına çıkmıştık.

Selocan dedi ki...

Teşekkü ederm müşkülpesent bu maçtn başka maçta giydik mi biz bu formayı ?

Tugay'ın vedası için hazırlanmış bir klip izlemiştim orada karanlık hava da oynanan bir maç vardı yine bu formaydı sanırsam hatta tugay uzaktan çakıyordu bu maçın ilerleyen saatler miydi başka bir maç mıydı ?

müşkülpesent dedi ki...

yok bu maç gündüz maçı ve kubilay'ın attığı golle 1-0 bitti. vardır elbet giyildiği başka maçlarda tam olarak hatırlayamıyorum şimdi.

Unknown dedi ki...

Formaya kendi ismimi yazdırdım :)

Herhangi bir marka var mı hiç bakmadım. Bilsem öyle birşey olduğunu dikkatli bakardım.

fatih dedi ki...

selam

fatih dedi ki...

selam üyelikte biraz sorun yaşadım yorum iki kez gelirse kusura bakmayın.ben fatih forma olayına küçüklükten beri kafayı takmış biri olarak bu çalışmanıza hasta oldum ne kadar tşk etsem az.ama malesef bi forma koleksiyonum yok fakat maç hafızam iyidir hangi forma hangi maçta giyildi bu konuda size baya yardımım olabilir görüşmek üzere

Selocan dedi ki...

@fatih

bana bir mail gönder istersen konuşalım.

gsforma_selocan24@hotmail.com

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır