Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2009 Çarşamba

YENİ BAŞLIKLAR, YENİ KONULAR

Biraz yoğundum bu aralar, yazabildiğim zamanlarda bu çok canımı sıkan sahte forma olayları ve yurtdışında satılan formamız hakkında aldığım haberler üzerine yoğunlaştım. Kısa zamanda yeni konular açacağım arşiv yapılabilecek.

Kafamda 3 konu var öncelikli olarak. İlk olarak geçenlerde tamamlamış olduğumuz 89'dan 05'e bütün formalarımız yazı ve resim dizisinde eksik kalmış bir kaç forma var onları tamamlayacağım. Çok fazla eksik yokmuş baktım, bir başlıkta onları toparlarım. Daha sonra 1989'dan 1905'e giymiş olduğumuz bütün formaları yıllara bölüp sağ taraftaki sarı kolonda paylaşacağım. Böylelikle arşiv yapmak isteyenler blog içinde o başlıkları arayıp bulmak zorunda kalmayacaklar. İsteyen istediği yıla tıklayıp o aralıkta giymiş olduğumuz formaları görebilecek. Size de bir kolaylık olur.

2. olarak: 1990-2001 arası giyilen bütün formalarımızın maç fotolarının olduğu resimleri ekleyeceğim. Bu formaların geçmiş sezonlara göre nispeten daha fazla fotosu olduğu için bir formaya bir kaç resim ekleyeceğim.

Son olarak Galatasaray'ın formalarına aldığı göğüs reklamları ile ilgili bir resim dizisi yapacağım. 70'lerin sonlarında başlayan ve günümüze kadar uzanan, bulabildiğim resimlerden kullanmış olduğumuz göğüs reklamları ile ilgili bir resim dizisi olacak bu. Yine tabi ki Sercan Sevinç'in müthiş arşivinin katkısı ile olacak bu dizi.

İşte kafamda öncelikli olarak bu 3 başlık var. Yoğunluğumu üzerimden atınca bu başlıkları açacağım.

Daha sonra ise uzak tarihimizden ve yakın tarihimizden efsane olmuş-olamamış, hüsrana uğradığımzı-zaferler kazandığımız, sürekli giydiğimiz-tek maç giydiğimiz formalarla ilgili bir yazı dizisi var kafamda. Yani giymiş olduğumuz ve bir tarihe sahip her bir formanın tek tek hikayesinin yer alacağı bir yazı dizisi olacak bu. Tabi ki bunu ben yapamam o kadar bilgim yok, bu işte çok usta birine bir teklifim olacak yukarıdaki 3 başlık bitince.

Yani bu blog Galatasaray Formaları üzerine, sadece Galatasaray formaları hakkında konuşuyoruz paylaşıyoruz bir şeyler yazmaya çalışyoruz. Takdir edersiniz ki bir futbol blogu kadar yazabileceğimiz bir konumuz yok. Yani aslında çok kısıtlı bir kapasitesi olan bir blog, sadece tek bir takım ve tek bir konu üzerinden gidiyoruz. Bu güne kadar 200'e yakın başlık açmışız nasıl bulmuşuz bu kadar konu şaşırdım :)

Sizlerin ilgisine çok teşekkür ederiz. Sıkılmamanız için elimizden geleni yapıyoruz, sürekli tek bir konu üzerinden blogu güncel tutmaya çalışıyoruz.

Her neyse işte kafamda öncelikli olarak yukarıdaki 3 başlık ve daha sonra, hikayesi olan her bir formamız hakkında teker teker, hem formayı yakından inceleyip tanıtacak hem de onun tarihini (maçlar, kişiler, kazanılanlar kaybedilenler) anlatacak bir yazı dizisi başlayacak. Galatasaray gibi bir takımın her forması bir tarih olduğu için epey uzun bir dizi olabilir bu. Bu arada tabi olası çıkacak güncel konularla da blog hep yenilenecek.

4 yorum :

Herhangi Biri dedi ki...

ellerinize sağlık benim açımdan harika bir blog..
bu arada blogda göremedim(belki gözümden kaçmış olabilir) aria ve telsim arasında 1-2 maç giydiğimiz gs store göğüs reklamlı fotolarımız var mı?

ayanux dedi ki...

cevap veriyorum :

evet var. :)

Selocan dedi ki...

Öyle formalarımız oldu2-3 maç giydik ama ben de fotosu yok bakarım onları da koyarım bir ara.

armAsıgı dedi ki...

Blog çok sağlam o yüzden canınını sıkma abi. Formalarla ilgili o kadar harika paylaşımlar varki...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır