Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2009 Cumartesi

YENİ SEZON FORMALARI GALATASARAY STORE'DAN ALINMALI !



Az önce baktımda aklıma geldi. Ben yeni sezon formalarının toplu bir şekilde gittigidiyor veya sahibinden gibi sitelerde satılmasına karşıyım. Alan Gsstoredan da alabilir, bizim kulübün Store'unun da çok başarılı bir internet sitesi var. Geçen sene koltuktan arkamı kaldırmayıp bütün formalarımı GSstore.org'dan aldım, 2 gün sonra da evime yolladılar. Toplam 3 kalori vermemişimdir bu alışveriş yüzünden.

Tabi ki eski sezonlar ve klasiklere bir şey söylemek yanlış olur. Hatta aksilik olmuştur, biri yeni sezon formasını satmak zorunda kalmıştır ona da sözüm yok bir kişi bir formasını satabilir. Karşı olduğum oraya dükkan açıp seri bir şekilde yeni sezon formalarının satılması. Kulüp bunun için bir önlem alamaz mı?

Bu satan kişiler 2'ye ayrılıyor. 1.si gerçekten bir şekilde toplu Gsstore'dan alım yapıp (bir mağaza veya dükkan) store fiyatı ile aynı fiyata satıp ufak karla günü kapatanlar. Bu kişiler toplu alım yaptıkları için nispeten daha ucuza alıp üzerine aldıkları fiyattan küçük bir kar koyup satabiliyorlar ancak Store ile aynı fiyat da satıyorlar ya da çok küçük ucuzluklarla. Alan için tek güzel şey formanın Store ürünü olması.

2. satıcı tipi de: Uzakdoğuda üretilen birebir taklit veya 2. kalite (adidas'tan 1. kalite onayı alamamış) veya defolu formaları ucuza kapatıp daha sonra Store'da 89 liraya satılan orjinal formayı 50-40-30 liraya sanki orjinalmiş gibi gösterip çok ucuza akıllıca bir iş yaptığınızı düşündürten satıcı tipi. Bu oldukça sakat. Aldığınız ürünün fake olma ihtimali, 2. kalite veya defolu olma ihitmali oldukça yüksek. İnternette satılan yeni sezon formalarının çoğunu zaten bu 2.tip oluşturuyor.


Sonuç olarak bir zamanlar (hala da var) üzerinde armamızın olmadığı arkasında 10 Arda yazan çakma formalar benim için ne ise, 40 liraya Adidas logosu ve armamızın olduğu, dışarıdan store ürünü gibi gözüken çakma adidaslarda benim için aynıdır. Sonuçta kulübümüz bu işten ne kadar kazanıyor, insan direkt olarak kendi kulübüne katkı yapmayınca ne kadar rahat edebiliyor düşünmek lazım bunları.

Kendiniz bizzat görmediğiniz bir ürüne eğer satan Gsstore değilse nasıl güvenebiliriz ki ?

Hem bir takımın reklam gelirleriyle birlikte en çok gelir sağladığı yer kendi resmi store'unun sattığı ürünlerdir. Biz takımımıza resmi alışveriş mağazamızdan ne kadar çok katkı yaparsak onlarda bize en güzel karşılığı vereceklerdir.

Sonuç olarak formamızı Galatasaray Storelardan alalım gitmeye üşeniyorsak da veya store bulunduğumuz yerde yoksa İnternet sitesini kullanalım (yurt dışında yaşayanlar için bir söz söylenemez tabi). Sonuçta bu para takımımıza gidiyor başka yere değil. Takımımız kazansın. Yeni sezon formalarını Galatasaray Store Resmi mağazalarından alalım, bu tip sitelerden değil.

3 yorum :

Adsız dedi ki...

ben formalarımı spor ürünleri satan bir mağazadan alıyorum çakma olma ihtimali varmıdır?

Selocan dedi ki...

Yok hayır çakma olmaz onlar. Adidas mağazaları veya adidas ürünleri satan mağazalarda çakma forma olmaz.

armAsıgı dedi ki...

Blogu takip etmeye çalışıyorum. Çok çok iyi Galatasaraylıyımdır. Şu an için bir forma koleksiyonu yok, yaşta sizlere göre çok küçük olduğu için sadece 7 formam var. (Her sene forma alırım ayrı konu mesela bu sene mor aldım :D). Onun dışında koleksiyoncu abimizi çok takdir ediyorum. Ben de koleksiyon yapacağım yakında. Blogta çok başarılı...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır