Bu Blogda Ara

15 Ekim 2009 Perşembe

Reklam Konuşlanması Üstüne

Bildiğiniz gibi efem, son yıllarda göğüs reklamının formada nasıl durması gerektiği üstüne de birçok tartışma var. Mesela en son geçen sene, "avea" yazısının çerçeve içine değil de, normal parçalı desenin üstüne konması gerektiği söyleniyordu filan. Bu seneye hiç girmiyorum, çünkü böyle bir rezillik yok. Öncesinde "aria" vardı, o hepten sıçıyordu renk yüzünden. 05-06'da direkt konmuştu, o zaman logo da vardı avea ile birlikte, şimdi yok.

Bu sezon bu konuda güzel bir uygulama var-Chao Grey'e selam olsun. Lyon'un 09-10 home formasında, ana reklam, logonun ters tarafında, sağ göğüs üst kısımda. Bir bakalım nasılmış:


Aha işte böyle. Ortadan geçen ikili şerit bozulmuyor. Orta böyle boş, rahat, ooh. Bu sene önceki gibi dikine şerit olsa bile bozulmayacaktı. Harika.

Olay şu:biz de böyle bir forma giysek ne kadar güzel olur değil mi? Ana formamız parçalı olduğu içün, sürekli reklamın yerleştirileceği ile ilgili tartışmalar olacak. Abn Amro da sponsorumuz olamayacağına göre, sürekli konuşulacak bu. Ayrıca eğer böyle bir kullanım olursa, tabii bu dönemde reklamsız forma giymek de çok zor olduğu için maddi açıdan, hem reklamsız bir forma giymiş gibi olacağız, hem de paralar da cebe girecek.

Kim yaptıysa bu işi de, eline sağlık. "Bizde olmaz ki bu" demeye de gerek bile yok. Olursa da gözümüz şenlenir.

2 yorum :

Adsız dedi ki...

Lyon'un bu seneki formaları tam anlamyla şaheser. Hele Avrupa forması, offf...

L dedi ki...

evet abi. geçen seneden sonra hele, bu sene harika.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır