Bu Blogda Ara

17 Temmuz 2009 Cuma

ANKETTE SON DURUM KAPANIŞ 26 TEMMUZ

En beğendiğiniz sezon anketinde son durum aşağıdaki gibidir. Kapanış tarihi 26 Temmuz. Şimdilik son sezon biraz arayı açsa da 2008-2009 sezonu ile 1999-2000 sezonu arasında güzel bir rekabet var. Tıklarsanız büyük boyutlu halini görebilirsiniz.

14 yorum :

L dedi ki...

anket bitince bunun sonuçlarını da bir irdelemek lazım aslında hacı dayı.

Selocan dedi ki...

Evet inceleyeceğiz sen hangi yıla verdin ?

L dedi ki...

sanırım 05-06 ama tam hatırlamıyorum.

L dedi ki...

ama hemen not edeyim, ideallik açısından bakarsak, 08-09. ben biraz duygusal baktım olaya, zaten şık formaydı malum. o sezon bambaşkaydı ya.

Selocan dedi ki...

08-09 başarılı bence de 05-06 da çok sağlam ben 98-99 u da çok severim ama :D. 96-97 de oldukça güzeldir, 94-95 te süper bir sezon bence :D. bu 5 ini severim

L dedi ki...

sen 90'cısın abi:D

ben hepsini sayacak olursam eğer, 05-06, 03-04, 08-09 ve 96-97 (siyah şortlu).

müşkülpesent dedi ki...

bulmak istediğim tek sezon 1988-89 ve xamax maçı ama imkansız gibi gözüküyor.

Selocan dedi ki...

1988-1989 sezonu bence en güzel formalarımızn olduğu 3-4 sezondan biri o zaman mükemmel bir düzen varmış ve tasarım olarak da harikaymışlar. gerçekten süper bir sezondu. Eğer sahip olsaydım ve ankete koysaydım ben de onu işaretlerdim.

L dedi ki...

o xamax formasının bir de hikayesi vardı sanırım. işte özel üretiliyor o maç için filan, bayrağımızın renklerinde. o zaman tabii beyaz forma filan yok daha piyasada. ama bir şekilde olmuş ve güzel olmuş. tarihimizdeki en büyük 3-4 zaferden ikisinde beyaz forma var. milan gibi aynı.

Selocan dedi ki...

70lerde de beyaz forma giymişiz :D

L dedi ki...

biliyorum gördüm onu da ben gelenek olarak benimsemekten bahsettim abi. ona bakarsan biz bir kere mavi de giydik. dmi yani:D

müşkülpesent dedi ki...

xamax maçını şöyle anlatıyım aynen dediğin gibi tek maç üretlidi başka maç giyilmedi sadece o gün giyen futbolcuların üzerinde vardı.

ilk maçta sahaya terör örgütü elemanları falan girdi ortada giden maç o olaydan sonra 0-3 bitti iki hafta içerisinde bu maç beklendi mustafa denizli 5 atarız demeçleri verdi hatta maçı tv naklen vermedi ki stad dolsun diye ve bu atmosferde oynandı bu maç o yüzden daha çok bir milli mesele gibiydi forma da bunu yansıttı ki daha sonra maçta çıkan olayların zamanın başbakanı turgut özal tarafından çözülmesi hatta ali şenin bile yardımcı olması ne kadar milli bir olay olarak görüldüğünün kanıtıdır

o maç ve o forma çok önemlidir.

o günleri yaşayanlar ve o maçı izleyenler için o formanın üstüne forma yoktur sanırsam.

boo dedi ki...

neuchatel maçına gittim , tünelden çıktıklarında şaşırmıştık beyaz formalara. beyaz formanın hikayesi şudur. yurdeşen karahasan 3-0ın rövanşında rüyasında beyaz formalarla çıkıp neuchateli eledigimizi görür. bunun uzerine özel siparişle o maça özel yaptırır. forma begenildiken sonra sarısı da yaptırılır. onlar da monaco deplasmanında ve izmirdeki steau maçında giyilir.

Selocan dedi ki...

Güzel hikayesi varmış yukarıdan birçok güzel hikaye çıktı aslında böyle kült formaların hikayelerini yazmak lazım blogda güzel bir seri olur Külte formalar ve hikayeleri. Ben bu konuda yetersizim ve buradan duyurayım müşkülpesent ve burak formaların hikayelerini blogda başlık açarak yazmak isterseniz bana bloglar için kullandığınzı mail adresinizi gönderin yazar olarak ekleyeyim sizi. Çünkü güzel bilgiler var sizde her klasik formanın bir güzel hikayesini başlık açarak paylaşabilirsiniz. istersen dediğim gibi mail atın bana ben çok sevinirim

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır