Bu Blogda Ara

26 Temmuz 2009 Pazar

YOKSA BEŞİKTAŞ DA MI? ve PARANIN ÖNEMİ

İş çığrından çıkmış, meğersem yeni kuralı anlaşılan bütün kulüpler uygulayacak. Sevgili Recep Eker güzel katkılarına devam ediyor. BJK'nın hazırlık karşılaşmasından bir görüntüyü yollamış. Görüntüye bakacak olursak isimlerin alt tarafa yazılması bize bir şeyin habercisi :).

Aslında kulüplerin bu yeni gelen kuralla beraber sırtlarına reklam almak istemeleri oldukça doğal, çünkü çok büyük paralar dönüyor bu yeni sponsorluk anlaşmasında ve şimdiden çok dikkat çekti. Hem reklamı veren hem de alan memnun bu işten (klasik ticaret kuralı). Kulüplerin borçları malum ve bu yeni kaynağı da değerlendirmek istemeleri oldukça doğal. Ben artık eskisi kadar karşı değilim çünkü Galatasaray'ın durumu oldukça ciddi ve bu paraya çok ihtiyacı var. Neye karşı oldurdum, formalar satılırken de bu reklamla satılsaydı buna karşı olurdum. Fakat FB'de Bjk'da satarken bu reklamları kullanmadılar, kullanmaycaklar gibi (BJK'nın daha reklamı da belli değil zaten) O yüzden Galatasaray'da satarken bu reklamlarla satmaz diye düşünüyorum formaları (umarım yanılmam).

Açıkçası maç sırasında ne reklam giydikleri beni alakadar etmez hele ki bu kötü maddi durumda söz söylemekte bize düşmez gibi. Tabi ki her taraftarın hayalidir göğüs reklamı bile olmadan sahaya çıkmak. Ancak bu mümkün değil bu şartlarda. Dediğim gibi formalar sırt reklamı ile satılmadığı sürece benim bir problemim yok. Daha fazla store kültürümüz olsaydı biz taraftarların da, belki de bu sırt reklamlarına ihtiyacımız da olmazdı (BELKİ). Bu arada benim bildiğim bir diğer sırt reklamlı ekip Eskişehirspor onlarda sırtlarında ETİ yazan formalar ile çıkacaklar sahaya öyle biliyorum.

Foto için Recep Eker'e teşekkür ederim.

7 yorum :

Volvox dedi ki...

Büyük ihtimalle bjk de ;)

Adsız dedi ki...

bursaspor da alıyormuş galiba.

http://www.bursasporluyuz.net/haberdetay.asp?id=6774

bu daha beter. insan ülkere şükrediyor valla. :)

ayanux dedi ki...

fenerbahçe nasıl lacivert kullandıysa beşiktaş da kendi renklerine uygun sponsor kullansın.

gerçi belki o bölgeye hiç bir zaman sponsor gelmeyebilir uygun bır teklıf cıkmazsa. sonuçta bu sene reklam al veya alma isimleri hep alta yazıyorsun.

bundesliga ya benzedik ucundan biraz :) isimler altta falan..

Sühan Alp dedi ki...

beşiktaş büyük ihtimal colaturka yazar sırta :)

Selocan dedi ki...

Yok ya zaten göğüs reklamları o başka birşey bulurlar koskoca BJK :)

Ercan Güney dedi ki...

Beşiktaş sırt reklamı almayacak, en azından yetkililer öyle söyledi (bu düşünce değişebilir elbet).

havyarsız dedi ki...

tff kuralları gereği tüm takımlarda futbolcu isimleri numaranın altında yer alacak

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır