Bu Blogda Ara

31 Temmuz 2009 Cuma

NETANYA MAÇI FONTLARI GEÇİCİ


Arkadaşlar Netanya maçında giyilen formaların fontları GEÇİCİ FONTLAR. Yani bizim bütün sene kullanılacak olan fontlarımız bunlar değil. Ç ok kötülerdi allahtan geçiciymişler. Sağolsun Sercan Sevinç bize bu güzel haberi verdi. Teşekkür ediyorum.

12 yorum :

L dedi ki...

bu habere bi şükür namazı kılınır hacı osman.

aayla dedi ki...

ehehehe =) bende beğenmiştim fontu ya =)

Unknown dedi ki...

süper haber. yine umutla bekliyoruz bakalım nolcak. inşallah 2. kez hayal kırıklığı yaşamayız. logolu ve çerçeveli numara istiyorum :)

Sercan dedi ki...

Dün asy.net forumda birisi yazmisti bunu bende selocana gönderdim, ama bu sabah Ceren Hanim (GS pazarlamadan) bunu yazmis:

"Bu bilgiyi nerden aldınız bilmiyorum ama beyaz forma üstündeki fontlar yeni fontlarımızdı.
"

Yani bu fontlar kullanilcak.

i! FuRKaN !i dedi ki...

arkadaslar uefa finali videosunu izliodum, uykusuzluktan gözümmü tam secemiyo, yoksa yeni fontlar 99/00 sezonu fontuna cokmu benziyor? ltf bi bakin arastirin, elimde resim yok ne yazikki...

Özgür Şeker dedi ki...

Çok güzel haber selocan Allah razı olsun şöyle Milan'ın Madrid'in fontları gibi bizim fontlarımız neden olmaz bu ne kıytırık fontlar.

Bu arada FuRKaN fontlar benziyor ama aynısı değil.
:)

emregs75 dedi ki...

Arkadaşlar,

Hepinizi bloguma davet ediyorum.

http://emregs75.blogspot.com/

footballkitdesign adlı blogumu Forma Tasarımlarım a çevirdim.

GS için yapmış olduğum bütün forma seçeneklerini tanıtacağım.

Saygılar
Emre

Just Frank dedi ki...

Koldaki reklamlar neden kapatılmış bilgisi olan??

müşkülpesent dedi ki...

kolda reklam uefa kurallarına göre yasak geçen yılda böyleydi ondan önceki yılda ondan önceki yılda yani kolda reklam avrupa kupası maçlarında yasak

Just Frank dedi ki...

tesekkur tesekkur tesekkur..

Unknown dedi ki...

Linklerdeki resimleri alisamiyen.net e üye olan biri ordaki formayla ilgili konuya gönderebilir mi lütfen. Gssttore pazarlama bölümünden birileri var, belki görürler de dikkate alırlar.
Şuanki forma fontu çalışmasıyla, gönderdiğim resimlerdeki çalışmalar arasında uçurum var. Şuanki fontlar sanırım bi gecede öylesine yapılıvermiş.
Hagi: http://2.bp.blogspot.com/_qOZn6xm85K4/R6iuWyVcPcI/AAAAAAAAAC4/yV2te3kcKNo/s400/hagi%252001.jpg

Lincoln: http://images.habervitrini.com/haber_resim/_lincoln_forma2306.jpg

Delgado: http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=20071

Alex: http://www.hayatimfutbol.com/futbolgunlugu/wp-content/uploads/2008/02/alexsirt.jpg

ahmetcan_48 dedi ki...

Gördüğümüz gibi yine rezalet. Formadan tutun da fontuna kadar REZALET. Zaten son 5 sezondur devam eden renk ve de forma rezaleti olan hızıyla devam ediyor. Buna bir de font rezilliği eklenince zincir tamamlanıyor. Bu arada Selocan24 bak abi renkler hiç açık renge benzemiyor. Yani yine sarı-kırmızı adı altında bordo-turuncu yutturuluyor. Neyse 2005 yılından beri süren renk ve de forma rezaleti yeni bölümüyle yeni sezonda ekranlarda. Ben artık aynı şeyleri yazmaktan ve dile getirmekten çok sıkıldım ama maalesef Galatasarayımızı yönetenler hala daha utanmadılar ortaya koydukları rezaletten. Umarım birkaç yıl sonra renklerimiz, formalarımız ve de kullanılan fontlarımızözellikle de parçalı formamız yine 90lar ve öncesinde olduğu şekliyle kullanılır ve de bu şekile karar alan akıllı ve dirayetli kişiler kulübümüzü YÖNETİR.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır