Bu Blogda Ara

11 Temmuz 2009 Cumartesi

SONUMUZ BU OLMASIN !!!

Aşağıdaki takım Fransanın reklama en çok meraklı takımı Nancy. Önünde sayamadığım kadar reklam, arkasında 2 tane reklam. Ön tarafa aşırı reklam alan Nancy şortta beklediğim performansı gösterememiş. İnsaf etmişler şorta almamışlar. Ben hem şortun bacaklarında hem de arka bölgede (kıç) birkaç reklam beklerdim şöyle 10'a yakın :D. ilk fotoda Lyonun şortunda bir Renault reklamı var.



10 yorum :

müşkülpesent dedi ki...

http://www.sahibinden.com/1998-1999_sezonu_galatasarayin_giydigi_forma_-76WQQaXQQ10381086WQQpXQQdisplayitem

böyle bir formayı kaçırmışsın :)

utanmadan birde 100 diye fiyat yazmışlar çağırıp döveceksin böylesini.

Selocan dedi ki...

anlamsız !!!

abi heralde formalar hakkında en ufak bir bilgisi yok mesela markası gibi :D

ben hepatu formaya 2 milyar isteyen de görmüştüm var yani :D

aayla dedi ki...

Yüz milyon küsur borcun bir forma reklamıyla kapanabileceğini sananlar varken daha çok yerimize reklam alırız..

b.p. dedi ki...

Hepatu nedir?

müşkülpesent dedi ki...

hepatu bir dönem galatasarayın lisanslı ürünlerinin satışını yapan bir markaydı. numaralı tribün alt girişinde bir mağazası bulunurdu. formalar satardı ama hepatu markası olurdu adidas olmazdı ve diğer yan ürünler olurdu şapka aksesuar atkı falan ilk store denemesiydi türkiyedeki ama başarısız oldu.

müşkülpesent dedi ki...

http://i287.photobucket.com/albums/ll157/footballer2008/th_j230309_0149.jpg

yeni sezon stili hakkında biraz bilgi verici olabilir

Selocan dedi ki...

Hepatu markası olmayan gs formaları yapıyordu kısacası o sezon ki futbolcuların formalarına benzer formalar fakat kalitesi biraz düşük ve aynı kumaştan olmuyorlardı bir nevi taraftar forması işte adidas yerine hepatu marka. Onun yerine kulüp adam gibi takım formaları satsaydı diye de kızardım. satardı gerçi onları da ama bir hepatudur gitti. Koleksiyon yapıyorsanız hepatudan uzak durun :D

Adsız dedi ki...

valla borçlarımız tamamen silinecek artık artıya doğru geçmemizi sağlayacaksa vücuda dövmesini bile yaptırırım şu reklamların. :)... varsın birkaç yıl böyle reklamlar olsun formalarımızda. gerçi storeda satılacak formalarda da bu reklamlar olursa satın almam tabi orası ayrı. :) futbolcular biraz katlansınlar artık.

Selocan dedi ki...

@müşkülpesent

Evet o forma adidasın gelecek sezon kalıplarından biri ama bence en çirkin kalıbı. Onu bu sene kayseri falan giyer gibime geliyor böyle Milli takımda da kullandıkları kalıpları maliyet ucuzlasın diye pek çok düşük bütçeli adidas takımlarına veriyorlar sadece renklerini değiştirip. Benim gelecek sezon forma tahminleri bölümüme bakarsan ordaki bütün formaların kalıpları 09-10 sezonu adidas kalıpları. Galatasaray'ın özel tasarımları olacaktır geçen sezonki gibi en azından Home forması

Volvox dedi ki...

ALLAH korusun.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır