Bu Blogda Ara

21 Temmuz 2009 Salı

NEDEN ?

Formalarıma dolapta yer açtım (yeni sezona hazırlık) bunun için birçok kıyafetimi de karanlığa gömmek zorunda kaldım ama güzel oldu :D. Yerleştirirken aşağıdaki forma gözüme çarptı. Neden böyle bir forma giymişiz ki ? Yani neden o formanın reklam kısmının arkası siyah kaplanmış ? Reklamın özelliği mi formanın deseni mi? Baskı olduğu için forma deseni değildir diye düşünüyorum. Zaten sonuçta ne olursa olsun yanlıştan çabuk dönmüşlerdi ve o garip şey formadan birkaç hafta sonra kalkmıştı. Gerçi bir derbi görmüşlüğü de vardır o formanın. Bu formayla Fenerbahçeyi 2-0 yenmiştik ben yine de sevemedim gitti. Sergen üstadlı bir foto ile formayı bir de sahada hatırlayalım.


7 yorum :

Cem Kalay dedi ki...

Altı, sadece altı gün kaldı. Belki lansmandan gaza gelip, ertesi gün forma alamayacağım buralarda olamayacağımdan dolayı, ama her sezon olduğu gibi merakla ve heyecanla bekliyorum 27 temmuzu.

Bu arada aria reklamıda felaketmiş. Bende de düz kırmızısının üzerinde tek çizgi sarı vardı. Reklamıda aynı yeşil ariaydı. Bu felaketlerin yanında, telekom daha göze hoş geliyo, açıkca söylemek gerekirse.

Selocan dedi ki...

inş güzel olur formalar hele geçen sezonki formalardan sonra insanların beklentisi bir hayli fazla. Ankette de genel olarak 08-09 büyük fark attı insanlar çok sevmiş belli (ben de dahil).Tek dileğim hayal kırıklığı olmasın. Aria en felaket reklamımızdı türk telekom bana da daha iyi geliyor eğer trabzondaki gibi yazarlarsa.

müşkülpesent dedi ki...

o reklamın hikayesi şudur sezona telsim reklamıyla başladık fakat daha sonra cem uzan'la çıkan anlaşmazlık sonrası telsim den ayrıldık fakat bu formalar çoktan yapılmıştı bu yüzden aria telsimin üstüne böyle acele bir şekilde oturtuldu bunu bilmemen beni gerçekten şaşırttı.

aynı sezonun düz kırmızı forması da çok güzel bir telsim reklamla çıkmıştı hatta o sene tüm tribün o formaları aldık sonra cem uzan bütün sponsorları çekince tribünce önümüzdeki reklamı sökmüştük. zaten o sezonu bir maç reklamsız bir maç galatasaray megastore reklamlı geçirmiştik.

Selocan dedi ki...

ben genelde şaşırtırım zaten bazı şeyleri iyi bilirim ama bazı şeyleri de hiç bilmem :D Formanın hikayesi çok komikmiş söküp bakıcam ben de ama altında Telsim çıkmazsa ? O zaman sorarım :p hatta dur bakıyorum, baktım ve içini çevirince Telsim yazısını gördüm hakikaten alttan çıkmış kırmızı Bir editleyeyim konuyu :D sağol müşkülpesent öğrenmemiz gereken çok şey var daha.

müşkülpesent dedi ki...

bu formanın kumaşında vardı telsim ama kırmızı formada güzel kabartmalı bir reklam vardı.

bu parçalının telsimli giyilmişi de spartak vlaznia şampiyonlar ligi ön eleme maçıdır deplasmanda. kırmızının telsimle giyilmişi de o maçın istanbulda oynananıdır. belki fotoğraflarını bulmak istersen yardımcı olur

müşkülpesent dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=h2SRZo6KmSc&eurl=http://www.zevkliyiz.net/biraz-nostalji-galatasaray-levski-sofia-serkan-aykut-gol-t730835.html%3Fs%3Da2de72e5224b5b26f701d37cb0ea735&feature=player_embedded

kırmızı formayı reklamsız giydiğimiz levski sofia maçı

Selocan dedi ki...

Kırmızı formayı anladım o zaten baskıydı çıkarmışlardır. Bunu demek çıkaramamışlar.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır