Bu Blogda Ara

28 Temmuz 2009 Salı

SENEYE 3.FORMAYI BİZ SEÇECEĞİZ



Başkanımız dün akşam bu şekilde bir açıklama yapmıştı. Arada kaynadı unuttum yazmayı. Gelecek sezonki alternatif 3rd formamızı bizim seçeceğimizi, internette yapılacak bir anketle bizim belirleyeceğimizi söyledi. 5-6 tasarım olacakmış ve içlerinde en çok oyu alan 3rd formamız olacakmış.

Ben sadece bu uygulama 3rd formada olacak diye biliyorum başkan öyle dedi. Fakat bazı forumlarda bütün formaları bizim seçeceğimiz yazıyor acaba öyle mi? Bilgisi olan paylaşsın lütfen ben 3rd diye duydum.

Tabi keşke hepsini biz seçsek.

Bu arada başka bir başlık açıp kirletmeyeyim istedim. Acaba bu beyaz formanın kalıbından kullanan var mı diye epey düşünmüştüm ve sonunda buldum. Toronto FC'nin 2009-2010 sezonu forması karşınızda. Eğer bu sezon away formayı biz seçseydik bu formayı seçmezdik eminim, deyip başlığa uyduruyorum :)

20 yorum :

vobeya dedi ki...

abi moru beenmemiştim.şimdi hoşuma gidiyor.alıcam bi ara :D

Selocan dedi ki...

Ben de ilk onu alırım heralde :)

vobeya dedi ki...

ama çok pahalı ne bu ya 90 lira.ucuza satsınlar biraz.

Selocan dedi ki...

Haklısın 77-82-89 ivmeli olarak artıyor bide :)

vobeya dedi ki...

ama ben alamıcam galiba ya.gelibolu dan istanbul a gidilecek.

Selocan dedi ki...

internetten al abi anlaşmalı yurtiçi kargo fazla para ödemessin. Buraya gidip gelmekten daha ucuza gelir.

vobeya dedi ki...

olabilir aslında haklısın.
bi ara bdenime bakiim :D

Selocan dedi ki...

:D Ben bile öyle yapıyorum 5km ötede bir gsstore var ama :D internetten aldım hep. Malum gidip gelmesi daha pahalı :) direk bir vasıta yok çünkü. Araba desen benzin daha çok yakıyopr 10km'de taksi off o bütçeyi aşar :) Şaka tabi genelde üşeniyorum yolumun üstü değil pek.

vobeya dedi ki...

eskiden pendikte oturuoduk.orda vardı imkanlar.buraya formalar bayaı geç geliyor.ve çouda orjinal gibi duruo ama sahte.geçen yıl arkadaş bjk forması almıştı.üzerinde climacool logosu var.dedim olm bu umbro da yok die.anlamadı.orjinal bu dio.

Selocan dedi ki...

Abi storedan başka yerden alınmaması lazım. Bu gittigidiyorda falan iyi hoş biton bahane yazıp ucuza satıyorlar onlarda mesela ya sahte ya 2. kalite. O yüzden mutlaka storedan almak lazım

vobeya dedi ki...

ama çanakkale de adidas var.ordan alabilirim.ama önce store de mi çıkıo

Selocan dedi ki...

Öyle heralde oralara daha sonra dağıtılıyordur. Hemen almanın tek yolu şimdi internetten alman :) yarın verseler kargoya cuma ya da cts gelir sana.

vobeya dedi ki...

usta haklısın valla.çanakkale ye gitmek bile sorun burda.önce otobüse binion.sonra arabalı vapurla karşıya geçion.hele dönşte yer kapmak için tekrar otobüse koşuon.internet en mantıklısı.haklısın

Selocan dedi ki...

elime parçalı formanın ayrıntıları geçti bikaç dkkya koyarım. Bu arada ilk yazayım buraya. Forma ülker ile satılıyır ve baskı değil formayla bütün kumaş. Çıkarma şansıda yok yani ve arkada kırmızı tarafın altında şorta yakın yerde efendiler logosu var.

L dedi ki...

abi 3. formayı biz seçsek ne olacak ki. gene kavga gürültü tartışma. beyazın ne işi var diyen adamlar var ortada, üçüncüyü biz seçsek ne yazar? adam diyecek ki 3. kırmızı olsun. tabii.

vobeya dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
vobeya dedi ki...

abi senn forma burda
imzalı olan



http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=4238

Selocan dedi ki...

Ya ben o zaman almıştım o formayı fakat sonra sattım bikaç sene önce. Sonra daha ucuza aldım yine geçen sene :) o kadar büyütülecek bir forma değil zaten koleksiyondan saymıyorum

horozmania dedi ki...

formaları taraftar tasarlamadıktan sonra seçmenin bir manası yok sanki

i! FuRKaN !i dedi ki...

turuncu, turkuaz, kahverengi, pembe gibi renkler sececeklerdir eminim...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır