Bu Blogda Ara

26 Temmuz 2009 Pazar

YOKSA FENER DE Mİ?

Fenerbahçe dünkü Boluspor maçında sırtında Ülker reklamlı forma ile sahaya çıktı. Sadece bu maça mı özel bir durum yoksa onlarda bütün lig boyunca bu formatla mı sahaya çıkacaklar? Eğer öyleyse (ayanux bizi aydınlat) lig de yalnız olmayacağız demek ki. Büyük paraların, reklam anlaşmalarının cazibesine Fenerbahçe de kendini kaptırmış anlaşılan. Tabi henüz lig de giyilip giyilmeyeceğini bilmiyorum, bizim ki kesin de onlardan emin değilim, dediğim gibi ayanux ve b.p. biliyorlarsa bizi aydınlatsınlar.

Bu arada güzel bir durum da ortaya çıkmış oldu böylelikle. Çünkü Fenerbahçe formalarını satarken bu reklam ile satışa çıkarmadı. Bu da demek oluyorki biz de Ülker reklamı ile satmayacağız formalarımızı. b.p. bir alt başlıkta bana Fenerbahçe'nin kollardaki reklamı bile satarken kullanmadığını söylemişti yani Avrupa kurallarına göre nasılsa formalar satışa da o şekilde çıkmış gözüküyor. Umarım bizde de kollarda (geçen sene kollarda reklamlı şekilde satılmıştı) ve özellikle sırtta reklamlı şekilde satılmaz formalarımız. Fenerbahçe'nin o şekilde satması umut oldu bize. Resmi bana vobeya attı. Teşekkür ederim kendisine.



Bu arada umarım bizim ülker reklamı biraz düzene sokulur. Hazırlık maçları, eski forma derken özensiz bir baskı olduğunu umut ediyorum bu resimdeki reklamın aynı göğüs reklamı gibi. Çünkü Fenere bakınca daha bir oturmuş sanki.

4 yorum :

b.p. dedi ki...

Benim dediğim, sırt reklamsız satılıyor formalar. Telekom reklamları var kollarda.
ama geçen sezon kol reklamsız şampiyonlar ligi logolu versiyonlarıda vardı feneriumda.
Uefa kuralları gereği sadece göğüs reklamı kullanabiliyoruz Av.kupası maçlarında. Umarım fenerin ve galatasaray'ın reklamsız av.kupası versiyonları da satışa çıkar.

peki selocan sana sorum var;
bir koleksiyoner olarak, formanın maçlarda giyilen formatta olmaması (sırt ve kol reklamsız) bir şey değiştirir mi? Yani mesela Marshall reklamsız 1999-00 beyaz formanın bi değeri olur muydu?

Selocan dedi ki...

Göğüs reklamı olmasına özen gösteriyorum formalarımın. Olmayınca eksikmiş gibi geliyor. ama sırt ve kol için aynısını demem. Yani avrupa standartlarında olmasını istiyorum. 2001 de kırmızı formam reklamsızdı benim fakat sonra gidip arialısını almıştım çıkınca. Yani göğüs reklamı olması önemli benim için olmayınca eksik gibi geliyor. Fakat sırt ve kol reklamları saçma onları görmek istemem formamda

99-00 değeri her zaman olur fakat reklamlısını bulsam kapardım hemen :)

ayanux dedi ki...

vallaha bu ülker konusu benim için de ayrı bir şok. konuyla ilgili en ufak bir bilgim yok. tüm sezon boyunca böyle mi olacak nedir tam bilemiyorum. sadece olacaksa bolu maçındaki gibi lacivert olsun, font ve numara ne renkte olursa o renkte olabilir uyum açısından.

b.p nin sorusunu kendi üzerime alırsam eğer,
ben her zaman full patch forma severim. yani sırtta bu sene ülker olacaksa gider ülker yazdırırım şansım varsa. benim için o döneme ait etiket futbolcunun isim numarasının bile olması çok önemlidir. misal kaleci formalarımda mutlaka isim numara ararım. benim fenerbahçe kaleci formaları koleksiyonumda bir tane isim ve yazısız kaleci forması yoktur. aynı şekilde forma koleksiyonumda da anelka ve pvh in olduğu dönemlerin formalarına isim ve numaralarını direk ve hiç düşünmeden bastıracağım. zaten elimde tüm sezonların no ve fontları var. kulüpten bulamazsam kendim de halledebilirim :)

diğer yandan bazı formalarım için cl patch ı bile aldım kendim yaptıracağaım.

Selocan dedi ki...

Ben de hiç sevmem numara isim falan forma saftır güzeldir :) ama göğüs reklamı olmalı o formanın bir bütünü.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır